reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
urodzaj na nowe mamuśki:-p witam witam :-)
my wróciliśmy z nad zalewu,młody poszalał-zdążyłam go umyć,studzę papu i dobranoc :-p czas wolny :tak: także idę na wieczorne karmienie-kasza gotowa.paaaa:-p

jaaa moje dziecie wraca do norm aq juz chcialam z Rechotowym Tomkiew a rakiete ja wsadzic
Ewa masz 3 chlopow to nie sprzataja ty jestes Krolowa - nie daj sie
Gucha a ja uwielbiam twoje posty jak nadajesz na tesciowa ( dobra tesciowa to martwa tesciowa - czy jakos tak)
Ja swojej nietrawie a ona mnie bo jest zazdrosna o synusia , a jka mieszkanie jego sprzedala to nawet zlamanej korony nie dala picza jedna , jeszcze do mnie z jakimis pretensjami , aaaa zapomnialam kiedys byla sytuacja ze mnie nawet udezyla ( w plecy nic wielkiego ale to tak troche policzek jak dla mnie)to jej corka zwrocila uwage ze co robi , u mnie ma pozamiatane ... kiedys napila sie alkoholu i kase jakas odemnie chciala ja do niej za co nigd nic mi nie dala a czeka nie wiem na co....

Guszka jasne ze im pokazemy - naszczescie moja jest daleko wiec gdyby byla tutaj i mnie nachodzilato E moje dziecie bawi sie w dzungli czekam do 20 i lece ja kapac pozniej papu i spac i jestem cala wasza

ja dopiero teraz bede wynosic swojego terroryste..
dobry tekst!!!!:-D i współczuje samopoczucia taki paskudny dzień chyba:/ Po 13-stkowy dzień

Agacjone to trzymam kciuki żebyście jak najszybciej na swoje poszli i gratuluje swojego własnego :tak: a co do ciasta to zawsze wychodzi:oczko:

Kaczucha u nas ten sam problem jeden pokój szaleć nie ma co :oczko:

Gucha za dużo się seksiłaś i ta krosta Ci wyszła!:-D

Kacha oj chyba krasnoludki dzisiaj wpływają na samopoczucie!:/

Kasiorek co jest co mąż przeskrobał?

Kasiulka witamy!!!:-D

Ewa witaj jeszcze raz!:-D a emotki o stąd SweetIM - Free Emoticons, Smileys, Winks, Games and more for MSN, AIM, Yahoo and ICQ Messenger. :-D

KAczucha to dzionek widzę udany;-) no i smacznego!:-D

Guszka, Slovianka z teściowymi to przutulam!:-( bo komentować nie ma co:-D brakło by mi czasu:-D

A my po gościach... mąż zaprosił nowego kolegę z pracy z żoną i córeczką starszą od naszego Kuby o ponad dwa tygodnie... Było fajnie:-D Z mamą mamy zupełnie odmienny styl bycia ale dogadać się dogadałyśmy:-D Córcia przeurocza wiec generalnie było ok!:-)

Slovianka czuje się jakaś zachęcona do akcji ale u mnie nicic dzisiaj bo mężuś sobie wypił bimbru i śmród bleee więc pozostaje mi śnić o plaży jakimś herosie

No Kubuś miał pełne pole do popisu przed dziewczynką, co? Żel we włosach itp?:)
Rzęsy mi już padają, mam mgłę przed oczami, cos ostatnio szybko mi się lulać chce...
Ale bym sobie frytki zjadła z jasnym sosem z winiary albo..chickenburgera..o boże..

Ojjjj to faktycznie brzyydki zapach w pyszczku ma, wpuść mu pastę do buzi:D:D

reklama
Gucha Żebyś wiedziała zaczepiał jak mógł rękę wyciągał beblał sobie do Zuzi a ona jak wryta na niego patrzyła:-D Rzęsy Ci opadają:-D to co zostanie na jutro?:-D No i jeszcze jedno nie myśl o żarciu na noc:-D to przecież niezdrowe;-) jutro se ulżyj:-D

Do góry