reklama
kaaczuuchaa
maminos of daminos ;)
urodzaj na nowe mamuśki
witam witam :-)
my wróciliśmy z nad zalewu,młody poszalał-zdążyłam go umyć,studzę papu i dobranoc
czas wolny
także idę na wieczorne karmienie-kasza gotowa.paaaa

my wróciliśmy z nad zalewu,młody poszalał-zdążyłam go umyć,studzę papu i dobranoc

jaaa moje dziecie wraca do norm aq juz chcialam z Rechotowym Tomkiew a rakiete ja wsadzic
Ewa masz 3 chlopow to nie sprzataja ty jestes Krolowa
- nie daj sie
Gucha a ja uwielbiam twoje posty jak nadajesz na tesciowa ( dobra tesciowa to martwa tesciowa
- czy jakos tak)
Ja swojej nietrawie a ona mnie bo jest zazdrosna o synusia , a jka mieszkanie jego sprzedala to nawet zlamanej korony nie dala picza jedna , jeszcze do mnie z jakimis pretensjami , aaaa zapomnialam kiedys byla sytuacja ze mnie nawet udezyla ( w plecy nic wielkiego ale to tak troche policzek jak dla mnie)to jej corka zwrocila uwage ze co robi , u mnie ma pozamiatane ... kiedys napila sie alkoholu i kase jakas odemnie chciala ja do niej za co
nigd nic mi nie dala a czeka nie wiem na co....

Ewa masz 3 chlopow to nie sprzataja ty jestes Krolowa

Gucha a ja uwielbiam twoje posty jak nadajesz na tesciowa ( dobra tesciowa to martwa tesciowa

Ja swojej nietrawie a ona mnie bo jest zazdrosna o synusia , a jka mieszkanie jego sprzedala to nawet zlamanej korony nie dala picza jedna , jeszcze do mnie z jakimis pretensjami , aaaa zapomnialam kiedys byla sytuacja ze mnie nawet udezyla ( w plecy nic wielkiego ale to tak troche policzek jak dla mnie)to jej corka zwrocila uwage ze co robi , u mnie ma pozamiatane ... kiedys napila sie alkoholu i kase jakas odemnie chciala ja do niej za co

patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
dobry tekst!!!!ja dopiero teraz bede wynosic swojego terroryste..

Agacjone to trzymam kciuki żebyście jak najszybciej na swoje poszli i gratuluje swojego własnego

Kaczucha u nas ten sam problem jeden pokój szaleć nie ma co
Gucha za dużo się seksiłaś i ta krosta Ci wyszła!

Kacha oj chyba krasnoludki dzisiaj wpływają na samopoczucie!:/
Kasiorek co jest co mąż przeskrobał?
Kasiulka witamy!!!

Ewa witaj jeszcze raz!

KAczucha to dzionek widzę udany;-) no i smacznego!

Guszka, Slovianka z teściowymi to przutulam!:-( bo komentować nie ma co

A my po gościach... mąż zaprosił nowego kolegę z pracy z żoną i córeczką starszą od naszego Kuby o ponad dwa tygodnie... Było fajnie

No Kubuś miał pełne pole do popisu przed dziewczynką, co? Żel we włosach itp?
Rzęsy mi już padają, mam mgłę przed oczami, cos ostatnio szybko mi się lulać chce...
Ale bym sobie frytki zjadła z jasnym sosem z winiary albo..chickenburgera..o boże..
Ojjjj to faktycznie brzyydki zapach w pyszczku ma, wpuść mu pastę do buzi

Rzęsy mi już padają, mam mgłę przed oczami, cos ostatnio szybko mi się lulać chce...
Ale bym sobie frytki zjadła z jasnym sosem z winiary albo..chickenburgera..o boże..

Ojjjj to faktycznie brzyydki zapach w pyszczku ma, wpuść mu pastę do buzi
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gucha Żebyś wiedziała zaczepiał jak mógł rękę wyciągał beblał sobie do Zuzi a ona jak wryta na niego patrzyła
Rzęsy Ci opadają
to co zostanie na jutro?
No i jeszcze jedno nie myśl o żarciu na noc
to przecież niezdrowe;-) jutro se ulżyj