reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
Tosia łóżko jest super, mam je już 3,5 roku około i nic się z nim nie dzieje...zależy tez jaki materac wybraliście , my najtwardszy i jesteśmy bardzo zadowoleni, śpi się na nim bardzo fajnie:-) mam nadzieje ze wam dobrze posłuży..jak będę kupowała jakieś łózko to tez w Ikei bo jestem zadowolona z tego...
buziak lecę spać:-) późnawo się zrobiło;-)

Ostatnia edycja:
witojcie witojcie babulce :-)
my już po jelitówce-długo na szczęście nas nie 3mała ;-) moja mama już wymaglowana teraz tato na tapecie :-( ehhh-taka sztacheta idzie niestety. Byłam z młodym u lekarza bo nadal kaszle ale nic tam nie słychać więc mam podawać tylko syropki i wsio.
W czwartek u nas zapowiedział się wielebny :-p dziwne bo to święto kościelne a oni będą łazić po chałupkach-pewnie dlatego,że skoro wolne to i ludzi więcej będzie i więcej kasiorki się zbierze :-p taka ma teoria :-p żartuję.
Tosia-czekamy na wynik końcowy :-D

Ufff koniec remonciku :-D Jeszcze przed nami całkowite skompletowanie mebli i będzie git, ale na chwilę obecną też jest super :-D Pokój się jakby się zmniejszył, ale za to zrobił się przytulniejszy :tak:

Fotki wrzucę jak odrobię się ze sprzątaniem, bo kupa roboty dziś przede mną, bo mąż do pracy idzie.

To z tych dobrych wieści, a złe są takie, że Hania ma zapalenie ucha więc od razu wczoraj dostała antybiotyk :-( Podaję jej co jakiś czas nurofen, bo narzeka, że ją boli uszko :-( No i z nosa jej cieknie i ma temp. :-( Do pt. siedzimy w domku.

Tosia zdrówka dla małej:tak:

ja cos weny nie mam:confused2:

Dzięki, a co do weny to wiem co czujesz :tak: Chodziłam na najwyższych obrotach od czasu rozpoczęcia remontu i teraz nie mogę się zebrać żeby cokolwiek zrobić, a syf, że masakra.

Muszę ugotować ziemniaki na zupę i 2gie danie więc się zabieram ... mam nadzieję :-D

ja dziś obśmiałam się z młodego; p wczoraj wieczorem po myciu...rozpięła mu się pielucha i spadła do kostki :p poprawiłam i poszedł spać.dziś rano wstał sobie i krzyczy z łóżeczka "mama mama", ale że on tak zawsze to powiedziałam żebyśmy jeszcze chwile poleżeli...poleżeliśmy...idę zmienić mu pieluchę a tam... WSZYSTKO mokre.Okazało się,że ta pielucha miała jakieś nieklejące te boczki i znów mu spadła i wszystko zasikał :/ no a jakby umiał mówić to by dał znać,że mu mokro a tak to skąd miałam wiedzieć;)

Tosia-no weeeź bo ja chcę już zobaczyć efekt ;)

hej
kaczucha
ja uzywam papmpwrsów i mimo ze dobrze zapne to tak dziady przeciekaja ze tylko czekam az paczke skoncze i kolezanka powiedziala ze te z rossmana sa spoko...jej pampy tez przeciekały....
moj kuba jeszcze lubi sie opic na wiczor to rano jest masakra......

hehe-ja pampersów używałam tylko w szpitalu jak młody się urodził bo dla mnie to szajs z tego względu,że właśnie przeciekają.Tych z rossmanna też używałam i było ok dopóki nie uczuliły młodego jak dada biedronkowa.a ta pielucha była trefna ale jedna jedyna z paczki i w ogóle tak nie miałam :p żeby mu spadła no i to 2x:D

reklama
ja pozostaje wierna dadzie :) ...uzywalam tez z lidla toujours ale mlodej ciagle bylo widac hydraulika (czyt. rowek) i sa tego samego rozmiaru ale jednak krotsze...

Do góry