reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stare i nowe znajome mamuśki :)

reklama
ewelka wszystko robię tak jak w poprzednim,wklei się ładnie,zatwierdzę,jest w podglądzie a na profilu już się pod postami nie wyświetla...

POWITAC SERDECZNIE :))

Nie wiem czy mnie ktoś tu jescze pamieta ?;))) wiem wiem ........... zero usprawiedliwienia heheh

Na poczatek dziewczyny to ; WSZYTSKIEGO DOBREGO W NADCHODZĄDZYM NOWYM ROKU, BY BYŁ LEPSZY OD STAREGO LECZ NIE GORSZY;)))

Nie mam pojęcia keidy tu bylam ostatni raz ale juz kawał czasu temu.... w miedzy czasie zdązylam za mąż wyjsc i sie obronić;) wiec jeden etap zycia za mna i..... z tego co widze wy zaczynacie drugą ture a ja zaczynam pierwszą- zobaczymy co z tego i keidy wyjdzie ......

Mam nadzieje ze bede tu zaglądac czesciej i nadrobie choc w czesci zaległosci.

Pozdrawiam i sle całuski dla waszych pociech

hej laski
mam w końcu sylwestrowe plany :D spędzę go w objęciach....kibelka :p mam to samo co młody. od 4 nada ranem bełtam regularnie i jestem już wypluta :/ młody nie bełta ale robi kupki jak zupa także diagnoza...jelitówka.lepszego sylwka zaplanować nie mogłam ;p

Z Nowym Rokiem coś się zmienia,
Każdy nowe ma życzenia,
NOWY ROK mi pióro łechce,
Czego chcę a czego nie chcę?
I nie wszystkich tym zachwycę,
Czego nie chcę ,czego życzę!

Cudów nie chcę już od TUSKA,
Nie chcę ropy od Putina,
Ani od innego ruska,
Wolę KLAUSA i BOŻINA!
Nie chcę z Ameryki TARCZY,
Ani gazu z Emiratów,
Lech Wałęsa mi wystarczy,
Z grubą TECZKĄ doktoratów!
Bogatemu byk się cieli,
Więc ELITA się przeciska,
By załapać się w BRUKSELI,
Na poważne stanowiska!
Mocno gonią za tym rajem,
I Ci starzy i Ci młodzi,
A co będzie z naszym krajem?
To nikogo nie obchodzi!
Niech Sikorski bierze NATO,
Jak PZPN wziął Lato,
Niech w spokoju nas zostawi,
Niech się z NATO w wojnę bawi!
Poseł GOWIN i podobni,
Niech in vitro się zapłodni!
Dla bogactwa tej techniki,
Niech PALIKOT da plemniki!
Terror sieje KOMOROWSKI,
W Sejmie BUC i NIEDORAJDA!
Wraz z bombowym NIESIOŁOWSKIM!
Więc nie grozi nam AL-KAIDA!
Nie potrzebne Polsce stocznie,
I kopalnie i szpitale,
Co rząd z tym majdanem pocznie?
POLSKA? NIEPOTRZEBNA WCALE!!!
Nie ma w Polsce polskiej huty!
I z Wietnamu mamy buty!
Wódka czeska,ukraińska,
I konfekcja cała chińska!
Poznikały polskie ryby,
Przemysł nasz zakuto w dyby,
Ledwo dyszą już rolnicy,
Za to kwitną KOMORNICY!
To jest ten nasz polski cud!
Nam pozostał ino smród!
No i jeszcze jedno swojskie,
ŚWINIE! PRZY KORYCIE - POLSKIE!!!

Ps. Nowy Rok się szybko zbliża,
I by Boskim żył porządkiem,
Ja przepraszam -nie ubliżam,
Pożytecznym jest zwierzątkiem,
To co najpierw jest prosiakiem,
I kojarzy się z chlewikiem,
To co później jest warchlakiem,
Co na koniec jest tucznikiem.
Szkoda tylko,że zwierzątko,
Krótko żyje - takie życie!
ZA to TAMTA - LUDZKA ŚWINIA,
Żyje długo przy KORYCIE!
Śmierć każdemu jest pisana,
Choć bronimy się zaciekle,
Zwierzę -świnia kończy w rzeźni,
Ludzka Świnia skończy w PIEKLE!

Kaczucha współczuję, ale uwierz mi wolałabym bełtać niż być pokłócona z mężem, a niestety to właśnie nastąpiło :-( Ehh już mi się nawet o tym gadać nie chce.

Wczoraj przyjechał mój tata i Hania znów oszalała, nie odstępuje go na krok, cały czas tylko z nim:-D

Kaczucha biedulki z Was.Dużo zdrówka kochana :tak:
Tosia no ja z dwojga złego to wolała bym kłótnię z mężem i pawiowanie...
Arla mam Twój nr gg więc po opisie podejrzałam że się obroniłaś :-p Gratuluję Pani...mgr? ;-)
Widzę że w końcu i na Ciebie przyszła pora ze starankami :-) Więc życzę szybkich efektów :tak:

Witam Noworocznie :-D
My niestety rozpoczynamy nowy rok od choroby Hani :-( Już ma 38,5 gorączki :-( Mąż wstanie i musi jakąś aptekę czynną znaleźć i kupić leki osłonowe, a w pon. pewnie do lekarza :-(

Muszę się pochwalić, że mąż wczoraj zrobił zupkę pomidorową sycylijską :-D Pyccchhhaaa chyba będzie gotował zupy w naszym domu :-D

Miłego dzionka i weekendu :*

reklama
Witam i ja w Nowym Roku :)
Co tam jak tam?Jak udały się imprezki?
Tosiu-biedna Hania.Zdrówka.nie wiem czy znajdzie jakąś aptekę...no ale w sumie różnie bywa więc coś musi być czynne.A co to za odmiana pomidorówki? ;p
My już lepiej.Za to moja mama ma teraz to samo co my więc musieliśmy to w jakimś sklepie załapać albo coś.

Do góry