reklama
didi
Fanka BB :)
hej
Byłam dzisiaj u Kałuży ( ten co ma studio tatuażu koło papu) i mówił abyś przyniosła tą informacje o tel.. On sam ma 2 tel i da Tobie..jakiś kumpel też podobno coś ma
wiec uderzaj do niego
Byłam dzisiaj u Kałuży ( ten co ma studio tatuażu koło papu) i mówił abyś przyniosła tą informacje o tel.. On sam ma 2 tel i da Tobie..jakiś kumpel też podobno coś ma
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
pauletta wyślij mi jak możesz swój adres na prv to podeślę telefony :-)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Didi punkt zbiórki jest w Papu widzisz szkoda że dopiero zauważyłam Twoją informację to i bym tam zaniosła
ale możesz mu powiedzieć, że jak ma niech wrzuci do pudełka w Papu
;-)
ViKamcia priv wysyłam
ViKamcia priv wysyłam

pauletta82
Sexy Big Mamma
Kamcia jasne tylko nie wiem kiedy to będzie 
28 stycznia w PL szkole w Galway jest dzień otwarty i będzie też organizowana zbiórka tel. na ten dzień i ja tam będę więc tam możesz podrzucić fona a na kawkę wpadnę jak będę w Galway hmmm że tak powiem pod kątem rozrywkowym ;-):-)

28 stycznia w PL szkole w Galway jest dzień otwarty i będzie też organizowana zbiórka tel. na ten dzień i ja tam będę więc tam możesz podrzucić fona a na kawkę wpadnę jak będę w Galway hmmm że tak powiem pod kątem rozrywkowym ;-):-)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Po dzisiejszej zbiórce w polskiej szkole w Galway i ostatnich podarunkach mam w domku ....uwaga.... ok 250 szt. :-):-):-):-):-):-) czyli pierwszy pułap 165 telefonów na iPada dla Wiktorka osiągnięty jupiiiiiiiiii
kolejny pułap to 500 ;-) także kochane zbiórka nadal trwa 

marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
super, ze sie udalo tyle uzbierac :-) Robilam dzis porzadki chlopcom w zabawkach i znalazlam 2 tel. wiecPo dzisiejszej zbiórce w polskiej szkole w Galway i ostatnich podarunkach mam w domku ....uwaga.... ok 250 szt. :-):-):-):-):-):-) czyli pierwszy pułap 165 telefonów na iPada dla Wiktorka osiągnięty jupiiiiiiiiiikolejny pułap to 500 ;-) także kochane zbiórka nadal trwa
![]()
wrzuce ja w Papu do pudla :-)
ps. a to maja byc jakos zapakowane czy tak luzem??

pauletta82
Sexy Big Mamma
Marcysia luzem wrzucasz
Dzięki :-)

reklama
Podziel się: