bleucoco
Fanka BB :)
Ech no tak to już jest kochana, ale na pewno będzie dobrze! Jak ja nie straciłam nadziei po 13 miesiącach, to i Ty nie możesz! Trzymam kciukiNie ma kresek jest okres [emoji16][emoji16][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ech no tak to już jest kochana, ale na pewno będzie dobrze! Jak ja nie straciłam nadziei po 13 miesiącach, to i Ty nie możesz! Trzymam kciukiNie ma kresek jest okres [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzięki kochana!! Na razie nie fiksuję się i grzecznie czekam, do zostało 10 dni, więc jeszcze dużo czasuŻyczę Ci tego by ten był owocny i zobaczenia II kreseczek [emoji7]
Trzymam kciuki za nasO to czekam z Tobą, bo ja mam jeszcze więcej dni hehe. U mnie dopiero 14 dc., ale miewam 24 dniowe także będę niewiele po Tobie
![]()
Spokojnie, cykl ma prawo wahać się o kilka dni i nie oznacza to nic złegoU mnie dziś powinna być @, ale jej nie mam.
Dzięki kochana!! Na razie nie fiksuję się i grzecznie czekam, do zostało 10 dni, więc jeszcze dużo czasu![]()
U mnie dziś powinna być @, ale jej nie mam.
Wiem [emoji3526] wiele razy to już przerabiałam, dlatego nawet się nie nastawiam.Spokojnie, cykl ma prawo wahać się o kilka dni i nie oznacza to nic złegoZrób na spokojnie test domowy, a jak wyjdzie negatywny to powtórz za kilka dni
![]()