bleucoco
Fanka BB :)
Ech no tak to już jest kochana, ale na pewno będzie dobrze! Jak ja nie straciłam nadziei po 13 miesiącach, to i Ty nie możesz! Trzymam kciukiNie ma kresek jest okres [emoji16][emoji16][emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ech no tak to już jest kochana, ale na pewno będzie dobrze! Jak ja nie straciłam nadziei po 13 miesiącach, to i Ty nie możesz! Trzymam kciukiNie ma kresek jest okres [emoji16][emoji16][emoji16]
Dzięki kochana!! Na razie nie fiksuję się i grzecznie czekam, do zostało 10 dni, więc jeszcze dużo czasuŻyczę Ci tego by ten był owocny i zobaczenia II kreseczek [emoji7]
Trzymam kciuki za nasO to czekam z Tobą, bo ja mam jeszcze więcej dni hehe. U mnie dopiero 14 dc., ale miewam 24 dniowe także będę niewiele po Tobie
![]()
Spokojnie, cykl ma prawo wahać się o kilka dni i nie oznacza to nic złegoU mnie dziś powinna być @, ale jej nie mam.
Dzięki kochana!! Na razie nie fiksuję się i grzecznie czekam, do zostało 10 dni, więc jeszcze dużo czasu![]()
U mnie dziś powinna być @, ale jej nie mam.
Wiem [emoji3526] wiele razy to już przerabiałam, dlatego nawet się nie nastawiam.Spokojnie, cykl ma prawo wahać się o kilka dni i nie oznacza to nic złegoZrób na spokojnie test domowy, a jak wyjdzie negatywny to powtórz za kilka dni
![]()