Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Spokojnie - przecież wyniki dopiero w poniedziałek - luzik, luzik.
To się udało nic nam nie piszesz !!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To się udało nic nam nie piszesz !!!!!!
Nie rozumiem to jesteś czy nie, testowalas bo pisałaś ze jak cie z pracy w ciąży zwolnia czyli wywnioskowalam ze jesteś już pewna ciążySpokojnie - przecież wyniki dopiero w poniedziałek - luzik, luzik.
@Wesoła_Aga jak w poniedziałek? Jutro robisz betę to jutro masz wynik jeśli robisz w szpitalu to po 1h możesz sprawdzić na stronie jaki wynik lub zadzwonić i zapytać na betę się czeka pół dnia jeśli zrobisz rano popołudniu masz wynik .
Dziewczyny wyniki mojego męża wychodzi chyba, że wszystko ok? Zobacz załącznik 1069406
jak już tak rozmawiacie na ten temat to też mam wyniki męża i nie wiem co o nich myslecZobacz załącznik 1069637
jak już tak rozmawiacie na ten temat to też mam wyniki męża i nie wiem co o nich myslecZobacz załącznik 1069637