reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

A ja sie ciesze bo dzis mi testy owu wychodza pozytywne, wiec chyba owulacja powrocila..:) tylko czemu tak szybko, dzis 7dc.
Ech bylby prezent na rocznice slubu akurat.. pomarzyć można...:)
Kiedy rocznica? :)
Uwierz mi, że jak robiłam testy owu i zobaczyłam 2 kreski to się cieszyłam jak głupia [emoji23] a co dopiero jak to będzie test...

reklama
Kiedy rocznica? :)
Uwierz mi, że jak robiłam testy owu i zobaczyłam 2 kreski to się cieszyłam jak głupia [emoji23] a co dopiero jak to będzie test...
Heheh no wlasnie ja teraz tak sie ciesze ,😂😂😂 na razie takie testy daja mi wystarczajaca radosc, nie mozna wymagac zbyt wiele

13 wrzesnia, dopiero w tym roku ogarnelismy sie ze slubem (wybralismy kintrowersyjna date 13 w piatek, kazdy oczy stawial 😂) ale razem prawie 6 lat wiec juz jak stare małżeństwo

My mamy 13 października ile to teściowa się nagadala [emoji23][emoji85] więc może na rocznicę nam się uda [emoji110][emoji4]
Heheh no wlasnie ja teraz tak sie ciesze ,[emoji23][emoji23][emoji23] na razie takie testy daja mi wystarczajaca radosc, nie mozna wymagac zbyt wiele

13 wrzesnia, dopiero w tym roku ogarnelismy sie ze slubem (wybralismy kintrowersyjna date 13 w piatek, kazdy oczy stawial [emoji23]) ale razem prawie 6 lat wiec juz jak stare małżeństwo

Moim znajomi też w tym roku slubowali 13.09 właśnie w piątek. Ja tam nie wierzę w przesady. Ja slubowalam w kwietniu bo "r" i jeszcze się nie pozabijalismy [emoji23][emoji23][emoji23]
Heheh no wlasnie ja teraz tak sie ciesze ,[emoji23][emoji23][emoji23] na razie takie testy daja mi wystarczajaca radosc, nie mozna wymagac zbyt wiele

13 wrzesnia, dopiero w tym roku ogarnelismy sie ze slubem (wybralismy kintrowersyjna date 13 w piatek, kazdy oczy stawial [emoji23]) ale razem prawie 6 lat wiec juz jak stare małżeństwo

My mamy 13 października ile to teściowa się nagadala [emoji23][emoji85] więc może na rocznicę nam się uda [emoji110][emoji4]
O to miesiac roznicy :) u nas tez tesciowie srednio patrzyli na date ,😂 w ogole fajnie bylo patrzec na reakcje innych, nawet ksiadz byl wielce zdziwiony czemu taka data.
To trzymam kciuli zeby prezent na rocznice byl udany:)

O to miesiac roznicy :) u nas tez tesciowie srednio patrzyli na date ,[emoji23] w ogole fajnie bylo patrzec na reakcje innych, nawet ksiadz byl wielce zdziwiony czemu taka data.
To trzymam kciuli zeby prezent na rocznice byl udany:)
Też mi się wydaje że nie ma reguły kiedy.. Jak ktoś ma być dla siebie to będzie [emoji4]

U mnie 5 dni do @ i miałam nie przeżywac ale jednak robi się przykro, że się nie udało.. [emoji2368]

Też mi się wydaje że nie ma reguły kiedy.. Jak ktoś ma być dla siebie to będzie [emoji4]

U mnie 5 dni do @ i miałam nie przeżywac ale jednak robi się przykro, że się nie udało.. [emoji2368]
5 dni do @ to jeszcze nie powiedziane ze stracony... wiem nawet jak wiedzialam ze cykl bez owu to i tak z tylu glowy gdzies ciagle bylo.. ciezko nie myslec niestety

reklama
Ja się starałam dalej bo myślałam że mam płodne, Ale ten śluz jest taki dziwny i w takich ilościach że nie ogarniam. Dzisiaj cały dzień w pracy do kibelka latałam bo myślałam że to okres, ale boli brzucha nie ma. Leje się że mnie normalnie, przejrzysty, wodnisty, czasami trochę Bielawy, Ale mniej rozciagliwy niż w dni płodne. Nie wiem co jest grane. A może się udało? [emoji848] Teraz gdzieś czytałam że dziewczyny pisały na początku ciąży o wodnistych uplawach. Chyba nie wytrzymam z tym testem do piatku.

Do góry