Aklime
Fanka BB :)
Unie jakby widac jakis cien ale moze wina tel jak tak albo widze co chce widziećCoś Ty... Już patrzę na wszystkie strony xd
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Unie jakby widac jakis cien ale moze wina tel jak tak albo widze co chce widziećCoś Ty... Już patrzę na wszystkie strony xd
Jakby tak u dolu cos sie przebijalo, ale najlepiej zrob jutro z porannegoSerio dziewczyny? Zobacz załącznik 1059922
Zobaczymy jutroJakby tak u dolu cos sie przebijalo, ale najlepiej zrob jutro z porannego
Tak lepiej sie dzis nie nakrecac zeby jutro sie nie rozczarowac, ale trzymam kciuki KochanaZobaczymy jutrodziękuję Wam za wsparcie [emoji4]
Ja myślałam, że okres przyjdzie elegancko tak jak teraz wychodziło po dupku a tu uj... Nie wiem co to może być.Tak lepiej sie dzis nie nakrecac zeby jutro sie nie rozczarowac, ale trzymam kciuki Kochana
A ja znow zauwazylam brazowy skrzepek krwi, w tamtym miesiacu z dupkoem tak nie mialam, i nie wiem czy jest mi niepotrzebny czy za mala dawka czy o co chodzi..
A ilu dniowe masz cykle?Dziewczyny, kupiłam ten test i teraz mam ochotę go zrobić, ale to całkiem nie ma sensu w 26 dc [emoji28]
Poza tym boli mnie głowa typowo na okres także chyba nic z tego.
Ostatni miałam 29 dni ale to był mój pierwszy po odstawieniu antykoncepcjiA ilu dniowe masz cykle?
Ja dziś zrobiłam @ się spóźnia ale biel