KarolaJ
Fanka BB :)
W pierwszym miesiącu tez ich dużo zuzylam ale w drugim tylko jeden pasek, bo już lepiej ogarnialam kiedy powinien być 'ten' dzień. Niestety nie są zbyt tanie ale czego się nie robi...Za duzo ich robie zeby te kupowac![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszym miesiącu tez ich dużo zuzylam ale w drugim tylko jeden pasek, bo już lepiej ogarnialam kiedy powinien być 'ten' dzień. Niestety nie są zbyt tanie ale czego się nie robi...Za duzo ich robie zeby te kupowac![]()
A ja mam te duże opakowanie 30 sztuk i dziadostwo te są...teraz sobie kupię droższe i zobaczę. Niestety jeździłam do aptek ale zamknięte były w święta i nie wiedziałam które mają dyżury ,W pierwszym miesiącu tez ich dużo zuzylam ale w drugim tylko jeden pasek, bo już lepiej ogarnialam kiedy powinien być 'ten' dzień. Niestety nie są zbyt tanie ale czego się nie robi...
Te droższe nie są wszędzie dostępne..A ja mam te duże opakowanie 30 sztuk i dziadostwo te są...teraz sobie kupię droższe i zobaczę. Niestety jeździłam do aptek ale zamknięte były w święta i nie wiedziałam które mają dyżury ,☹
Ja mam @W pierwszym miesiącu tez ich dużo zuzylam ale w drugim tylko jeden pasek, bo już lepiej ogarnialam kiedy powinien być 'ten' dzień. Niestety nie są zbyt tanie ale czego się nie robi...
Te droższe nie są wszędzie dostępne..
Te droższe nie są wszędzie dostępne..
Mi wcześniej podobał się Kubuś A teraz też Olivier ale nie ważne imiona będziemy się martwić jak będzie dzidziuś najważniejsze żeby się w końcu udało i było zdrowe nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynkaU mnie męża brat ma na imię Piotr ale mi sie podoba tak bardzo jak Olivier![]()
No idź bo naprawdęZrobiłam rano test. Mąż mówi że coś widzi Ale dopóki nie zobaczy swój tłustych kresek to nie uwierzy. Ja już nie wiem co myśleć. Coś tak niby jest Ale czemu tak nie wyraźnie. Nie wiem już sama. Idę w pn na bete bo ileż można ja pierdziele! [emoji35]Zobacz załącznik 1061222Zobacz załącznik 1061223Zobacz załącznik 1061224
DokładnieMi wcześniej podobał się Kubuś A teraz też Olivier ale nie ważne imiona będziemy się martwić jak będzie dzidziuś najważniejsze żeby się w końcu udało i było zdrowe nie ważne czy chłopczyk czy dziewczynka
No idź bo naprawdę