reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starnia o pierwsze dziecko!

reklama
Serio dziewczyny?
1577098982589.jpeg

Zobaczymy jutro :) dziękuję Wam za wsparcie [emoji4]
Tak lepiej sie dzis nie nakrecac zeby jutro sie nie rozczarowac, ale trzymam kciuki Kochana:)

A ja znow zauwazylam brazowy skrzepek krwi, w tamtym miesiacu z dupkoem tak nie mialam, i nie wiem czy jest mi niepotrzebny czy za mala dawka czy o co chodzi..

Tak lepiej sie dzis nie nakrecac zeby jutro sie nie rozczarowac, ale trzymam kciuki Kochana:)

A ja znow zauwazylam brazowy skrzepek krwi, w tamtym miesiacu z dupkoem tak nie mialam, i nie wiem czy jest mi niepotrzebny czy za mala dawka czy o co chodzi..
Ja myślałam, że okres przyjdzie elegancko tak jak teraz wychodziło po dupku a tu uj... Nie wiem co to może być.

Dziewczyny, kupiłam ten test i teraz mam ochotę go zrobić, ale to całkiem nie ma sensu w 26 dc 😅
Poza tym boli mnie głowa typowo na okres także chyba nic z tego.

reklama
Do góry