Aklime
Fanka BB :)
Unie jakby widac jakis cien ale moze wina tel jak tak albo widze co chce widziećCoś Ty... Już patrzę na wszystkie strony xd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Unie jakby widac jakis cien ale moze wina tel jak tak albo widze co chce widziećCoś Ty... Już patrzę na wszystkie strony xd
Jakby tak u dolu cos sie przebijalo, ale najlepiej zrob jutro z porannegoSerio dziewczyny? Zobacz załącznik 1059922
Zobaczymy jutroJakby tak u dolu cos sie przebijalo, ale najlepiej zrob jutro z porannego
Tak lepiej sie dzis nie nakrecac zeby jutro sie nie rozczarowac, ale trzymam kciuki KochanaZobaczymy jutrodziękuję Wam za wsparcie [emoji4]
Ja myślałam, że okres przyjdzie elegancko tak jak teraz wychodziło po dupku a tu uj... Nie wiem co to może być.Tak lepiej sie dzis nie nakrecac zeby jutro sie nie rozczarowac, ale trzymam kciuki Kochana
A ja znow zauwazylam brazowy skrzepek krwi, w tamtym miesiacu z dupkoem tak nie mialam, i nie wiem czy jest mi niepotrzebny czy za mala dawka czy o co chodzi..
A ilu dniowe masz cykle?Dziewczyny, kupiłam ten test i teraz mam ochotę go zrobić, ale to całkiem nie ma sensu w 26 dc [emoji28]
Poza tym boli mnie głowa typowo na okres także chyba nic z tego.
Ostatni miałam 29 dni ale to był mój pierwszy po odstawieniu antykoncepcjiA ilu dniowe masz cykle?
Ja dziś zrobiłam @ się spóźnia ale biel