reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

starszy partner

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
asiu ja kocham polskie morze, znalezlismy takie miejsce gdzie jest super morze, mało ludzi, malownicze miejsca i miłe miasteczko............

przesyłam fotke....
6fzdan5.jpg

reklama

JoannA25

Czerwcowa mama'08
Miasto
Szczecin
Joasiu - to zmienia postac rzeczy :) tam moglabym jechac (zabralabym jeszcze kajak i rower). a z ciekawosci gdzie to jest? Fajnie tak zdala od zgielku...
a ja myslalam, że Lubisz zapach zeslorocznego oleju ;)
Buźka

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
Joasiu - to zmienia postac rzeczy :) tam moglabym jechac (zabralabym jeszcze kajak i rower). a z ciekawosci gdzie to jest? Fajnie tak zdala od zgielku...
a ja myslalam, że Lubisz zapach zeslorocznego oleju ;)
Buźka

miejsce to Darłowo, piekne miastexczko ale nie nad samym morzem........
polecam poszukac wiadomosci w necie.

a tego zesłorocznego oleju to nie rozumiem???

JoannA25

Czerwcowa mama'08
Miasto
Szczecin
hej Joasiu;
Pracowalam kiedys w takiej instytucji kontrolnej i wiem, ze czesto smażą ryby na starym oleju tzn. już używanym :( zresztą wiadomo już o tym od dawna. Po prostu trzerba mieć swoje sprawdzone miejsca.
Co do Darłowa to Masz rację - słyszałam wiele dobrego - w sumie to niedaleko od Szczecina.
Miłego dzionka Tobie życzę :)

Joaska

Lipcowe mamy '05
Miasto
Stalowa Wola
hej Joasiu;
Pracowalam kiedys w takiej instytucji kontrolnej i wiem, ze czesto smażą ryby na starym oleju tzn. już używanym :( zresztą wiadomo już o tym od dawna. Po prostu trzerba mieć swoje sprawdzone miejsca.
Co do Darłowa to Masz rację - słyszałam wiele dobrego - w sumie to niedaleko od Szczecina.
Miłego dzionka Tobie życzę :)

ahaaaaa
jakas dzisiaj niedomysna jestem hehe

co do darłowa, ze tak napisze krotka kryptoreklame, mamy tam juz sprawdzone miejsce nopclegowe, u super luidzi na kwaterze prywatnej, płacimy nie za duzo, Kuba ma sie z kim bawic, bo Ania, nasza gospodyni ma dwoch synow!!
Jest ogrodek, grill, hustawki
Kubie wystarcza to w zupełnosci..Na plaze jezdzimy samochodem, chociaz w tym roku planujemy rowery ale to narazie tylko plany!
Takze serdecznie polecam
a co do rybki, nasz gospodarz jest rybakiem, nie ma to jak swieze rybki usmazone prze Anie.............mmmmmmm

M

m_ktosia

Gość
czesc dziewczyny

jak tam wasze starszaki ? ;-)

moj m ostatnio super, sprawuje sie jako tatus rewelacyjnie :tak:
mala mi placze, musze leciec

milego dnia!

potworek.pl

Potworkowa Mama :)
Miasto
Brzeg
U nas też fajnie, jakoś się już tak nie kłócimy jak kiedyś, a jak się pokłócimy to jakoś łatwiej nam dojść do porozumienia.
W ten weekend jedziemy do Krakowa na spotkanie z mamami listopadowymi 2006 i ich dzidziolami.W końcu się wyrwę z tego mojego zadupia.
A 29 lipca wyjeżdżamy na wakacje, udało nam się zarezerwować pokój w Rewalu (początkowo miał być Dziwnów,ale Rewal to niedaleko, więc jest ok).Na całe 2 tygodnie znikamy :tak:.Mam nadzieję, że spędzimy razem cudowne wakacje, zresztą nasze pierwsze wspólne.
3majcie sie kobitki.Miłego dnia

reklama

KINDZIA100

Fan(ka)
Miasto
Deventer NL
Czesc dziewczynki ! Obiecywalam ze sie przylacze do was,ale mi czasu braklo ostatnimi dniami.:zawstydzona/y:
My juz po pierwszych wakacjach,bylismy w czerwcu na tydzien w Tunezji.Kolejne beda we wrzesniu.Ale puki co rodzinka do mnie przyjezdza 16 lipca.Bedzie mama,bedzie tata i kuzyn :-) Brat nie dojedzie bo nie da rady,ale w innym terminie pojawi sie z moja przyjacioka,bo tak sie zlozylo ze moja przyjaciolka to teraz rowniez jego przyjaciolka :-D
Co do klotni,to u nas nie istnieja.Tzn ja sie kloce,maz mnie usokaja,chlop nie ma nerwow chyba,ale to dobrze,bo ja raczej furiatka jestem :eek:
Do uslyszenia !

Do góry