reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Straciłam Córeczke:(

Tak mam synka i to głównie on mnie trzyma bo tak bym się rozkleiła.no i te forum duzo daje.
ja bylam na usg w 36 tyg.i tez prosila o sprawdzenie pępowiny i powiedzial ze wszystko jest ok (może kłamał?nie wiem)i zadaje sobie tylko to pytanie jak moja niunia majac tak malo miejsca obrecila sie az 4 razy w tak krotkim czasie?
8 pazdziernika ide na wizyte do gina i mam nadzieje ze powie ze wszystko ok i moge sie starac.chcialaym jak najszybciej
nigdy nie zapomne.miała taką sliczna yzke i te waleczki na raczkach.....
a Twoja Oliwka to sliczna dziewczynka:)

reklama
Tak mam synka i to głównie on mnie trzyma bo tak bym się rozkleiła.no i te forum duzo daje.
ja bylam na usg w 36 tyg.i tez prosila o sprawdzenie pępowiny i powiedzial ze wszystko jest ok (może kłamał?nie wiem)i zadaje sobie tylko to pytanie jak moja niunia majac tak malo miejsca obrecila sie az 4 razy w tak krotkim czasie?
8 pazdziernika ide na wizyte do gina i mam nadzieje ze powie ze wszystko ok i moge sie starac.chcialaym jak najszybciej
nigdy nie zapomne.miała taką sliczna yzke i te waleczki na raczkach.....
a Twoja Oliwka to sliczna dziewczynka:)
wiesz co moja znajoma rok temu straciła dzidzię.....poszla na usg chyba w 20tyg i powiedzieli jej że serduszko nie bije.przeżyła to bardzo;(teraz ma 2miesięczną śliczną córeczkę.
moja olivka jest w róznym stopniu śliczna jak i wredniutka:)))ci mówię bestia z niej:)ale nie wyobrażam se życia bez niej, bez jej pisków, wrzasków, histerii hihi jak to jej mówię jest najzajebistsza:))))a co do lekarza to mysle ze moze mu się nie chciało dokładnie spojrzeć na to usg.

Ostatnia edycja:
no dzieciaki sa słodkie.moj synus tez dokazuje.a ma juz 5 lat wiec i teraz sie madruje ale nie wyorazam sobie zycia bez niego.
no nie wiem czy mu sie chcialo czy nie czasu juz niesety nie cofne.musze zyc dalej i mam nadzieje ze za rok o tej porze bede mogla tutaj napisac ze jestem szczesliwa mama dwojki dzieciaczkow.
ja mam nadzieje.
kupie sobie detektor tętna i bede z nim lazic.

no dzieciaki sa słodkie.moj synus tez dokazuje.a ma juz 5 lat wiec i teraz sie madruje ale nie wyorazam sobie zycia bez niego.
no nie wiem czy mu sie chcialo czy nie czasu juz niesety nie cofne.musze zyc dalej i mam nadzieje ze za rok o tej porze bede mogla tutaj napisac ze jestem szczesliwa mama dwojki dzieciaczkow.
ja mam nadzieje.
kupie sobie detektor tętna i bede z nim lazic.
a jest coś takiego??jak jest to kup ze 3:))))będzie dobrze.zobaczysz....i obyś się nie zdziwiła i nie musiała pisać ze jestes szczęśliwą mamą.....3dzieciaków hahahah albo i większej gromadki:)jak ta kejt z tego programu może oglądasz co???
moja mała nabroi a potem wie jak mnie rozwalić:)robi te swoje minki przymilaki i ja się rozpływam:)

tak jest takie cos jak detektor to wyglada jak discman.napewno kupie i bede spokojniejsza.
no oby mi sie blizniaki nie zdazyly a jak beda to tez bede kochac i wychowam a co tam od przybytku glowa nie boli:
no moj tez jak nabroi to roi taka swieta minke ze nie moge sie na niego gniewac ale coz to tylko dzieci i oby nam zdrowo rosly

tak jest takie cos jak detektor to wyglada jak discman.napewno kupie i bede spokojniejsza.
no oby mi sie blizniaki nie zdazyly a jak beda to tez bede kochac i wychowam a co tam od przybytku glowa nie boli:
no moj tez jak nabroi to roi taka swieta minke ze nie moge sie na niego gniewac ale coz to tylko dzieci i oby nam zdrowo rosly
3mam kciuki i czekam na wieści:)))))

Karolcia to bardzo smutne...nie jestem w stanie wyobrazić sobie co czujesz...
Mam nadzieję, że zajdziesz w ciążę i dzidzia choć w połowie ukoi ból...
(*) światełko dla Twojego Aniołka, ona na pewno jest TAM szczęśliwa...

reklama
Kiedyś jedna dziewczyna która straciła dziecko po porodzie powiedziała mi coś co mi zapadło w pamięć. Powiedziała że jej malutki nie był gotowy żeby żyć w tej chwili i że musiał narazie odejść ale że wróci w odpowiednim czasie I ta dziewczyna z którą rozmawiałam była w ciąży i mówiła że to jej maluśki wrócił... Całym sercem chce wierzyć że tak właśnie jest... Siły dla Ciebie karollcia

Do góry