Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tymira dasz sobie rade z tą obroną Ja też się broniłam w tym roku Mimo całęgo zamieszania i strachu było ok Na pewno jesteś mądrą dziewczyną i to będzie pryszcz. A powiedz gdzie studiowałąś tzn w jakim mieście i o czym masz prace
A powiedz kochana jak dałaś sobie radę przez ten rok? ja do 15grudnia muszę obronić pracę mgr nie wiem jak sobie dam radęnie wiem w ogóle jak żyć nie umiem , najdalej wychodzę z domu na cmentarz do córeczki i to wieczorami
Kochana cieszę się bardzo bo znalazłam cię też na innym forum, ty chyba wiesz o czym piszę.
babe2k ty co studiujesz, że też odbywasz praktyki w szkole? Ja w zeszłym roku miałam praktyki w gimnazjumi i liceum, a 2 lata temu w SP. Praca w zawodzie była moim marzeniem, teraz nie zależy mi na niczym muszę tylko to załatwić, bo miałam kredyt studencki i on na mnie ciążyDziś się zmuszałam do nauki ciężko mi to idzie, bo jak malutka była jeszcze w brzuchu to robiłam wszystko dla niej
![]()