Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jesli chodzo o dufaston to lekarz powiedział mi ze jest sens zazywac go tylko do 16 tyg bo pozniej łozysko juz tyle produkuje tego hormonu ze nie ma potzreby zazywac juz tabletek

Patisonn, zmień lekarza koniecznie, z tego co mówisz to jakaś totalna pomyłka!A ja już chyba ostatni raz byłam u mojego lekarza bo mam dość przypominania mu co 3 tyg że to ciąża bliźniacza...ostatnio zrobił pomiary jednego dziecka i kazał sie ubrać dopiero jak zapytałam co z drugim to zrobił wielkie oczy i teraz dwa dni temu było dokładnie to samo...więc myślę, że to już małe przegięcie! Zresztą nie mam już jakoś do niego zaufania! 1 września idziemy na 3D a potem juz chyba przejdę się do innego lekarza :-)

Z tymi lekarzami to niestety tak jest....trzeba ich prowadzic przez ciaze,a nie odwrotnieA ja już chyba ostatni raz byłam u mojego lekarza bo mam dość przypominania mu co 3 tyg że to ciąża bliźniacza...ostatnio zrobił pomiary jednego dziecka i kazał sie ubrać dopiero jak zapytałam co z drugim to zrobił wielkie oczy i teraz dwa dni temu było dokładnie to samo...więc myślę, że to już małe przegięcie! Zresztą nie mam już jakoś do niego zaufania! 1 września idziemy na 3D a potem juz chyba przejdę się do innego lekarza :-)
:-);-)
No i ja przez całą ciążę musze robić sobie zastrzyki w brzuch...tzn teraz już robie w boczki bo skóra na brzuchu jest napięta ale jest to dość uciążliwe :-( Ale ogólnie wszystko jest super :-)