reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2009

reklama
Witaj miloku, będziesz miała taką różnicę między dziećmi jaką ja bym chciała mieć. Musisz koniecznie pisać, juz po urodzeniu jak będziesz sobie radziła z takimi dwoma maluchami, podobno czasem bardzo ciężko jest.

nio tak tez sie spodziewam
mysle ze latwo nei bedzie ,ale przemecze sie i dalej bedzie juz super
mam nadzije ze tylko pierwssze miesiace beda taki ciezkie
heheh a moze jeszcze sama nei wiem w co sie pakuje ,ale juz jest za puzno. tak chcielismy i tak sie udalo :-):-):-):-):-)

Ja juz po usg. Z Bartusiem wszystko ok, wszystkie pomiary idealne, nadal jest chlopakiem ;-) Wazy juz kilogram z hakiem. Łozysko i szyjka w jak najlepszym porzadku.

No to fajnie Celinka. Coraz większe te dzieciaczki - aż nieprawdopodobne, że takie cuś mamy w brzuszku :rofl2: Ja czekam do czwartku na kolejne badanie. Czasem się zastanawiam czy kiedykolwiek wizyty u gina sprawiały mi taką frajdę :sorry2:

reklama
Do góry