• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

reklama
no ja niestety już też nie pamiętam jak wygląda sex ale to jest wina tego że on jest ciągle albo w pracy albo na naszej budowie wiec jak wpada do łóżka żeby pospać ok. 5,6 godzin to nawet nie liczę na cokolwiek :-D ale tak to chyba nie miałabym nic przeciwko temu i nie uważam że byłabym wtedy wyrodną matką. jedyne co by mi teraz przeszkadzało to brzucholek, troszkę pewnie byłoby mi już teraz ciężko

Ja w pierwszej ciąży mogłam często i bardziej mi się chciało , ale w tej to tak jakoś jak przychodzi co do czego to mi się nie chce i koniec. Więc poprzestajemy na przytulaniu, ewentualnie są inne sposoby sprawienia mężowi przyjemności. Uważam,:-) że jak ktoś ma ochotę i może to lepiej się nie powstrzymywać , szczęśliwsi rodzice lepiej znoszą problemy , zdrowiej dla rodzinki.

icon+shock2.gif
icon+shock2.gif
icon+shock2.gif
icon+shock2.gif
icon+shock2.gif

icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif
icon_zalamka.gif

icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF
icon_rozpacz.GIF

byłam na przeglądzie dzisiaj ..................

z dobrych wieści:

icon_smile.gif
KTG wzorcowe;

icon_smile.gif
po raz drugi z rzędu udało mi się uniknąć żółtej kartki w postaci wagi zamazanej żółtym flamastrem;

icon_smile.gif
w tak zwanym pasie osiągnęłam 96 centymetrów;

icon_smile.gif
Młody nie jest szczególnie wielki;

z wieści mniej dobrych, a w zasadzie dla mnie przerażających:

icon_sad.gif
szyjka zaczęła się rozpulchniać i skracać
icon+shock2.gif
;

icon_sad.gif
skróciła się o jakieś 30%;

icon_sad.gif
mogę nie dotrwać w dwupaku do nowego roku
icon_rozpacz.GIF
;

icon_sad.gif
mam się oszczędzać
icon_rolleyes.gif

mi się wydaje, że ja nie prowadzę jakiegoś obciążającego trybu życia, a dottore twierdzi, że on po mnie widzi, że jestem energiczna
icon_diabel.gif

bez kitu - energiczna to jeden z ostatnich epitetów jakim mogłabym siebie obdarzyć
icon_pukpuk.gif

echhhhhhhhhhhhhhhh .....

kolejna wizyta już w poniedziałek
icon_zen.gif
icon_zen.gif
icon_zen.gif

zaczynam się bać
icon+shock2.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama