reklama
Anik fajnie masz, we wtorek już przytulisz swojego małego szkrabika. To tylko 3 dni:-):-):-):-). Ale super:-):-):-):-):-)
Najedz się lepiej tego czego nie będzie Ci już od wtorku można.
Czekamy z dziewczynami na wieści no i fotkę małej:-):-):-)
Najedz się lepiej tego czego nie będzie Ci już od wtorku można.
Czekamy z dziewczynami na wieści no i fotkę małej:-):-):-)
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Anik - no to grudniowa córeczka się szykuje 

Anik Trzyyymaaaj się!!! Ja tez juz nie moge sie doczekac......
Przed chwilką wróciłam z badania. Szyjkja skrócona ale zamknieta. Główka się nie zstapiła jeszcze - tak to określił lekarz. Brzuchol trzyma sie wysoko. Powinnam dotrzymac do terminu. Gdyby nic sie nie działo do 5 stycznia (termin om 1 styczen, usg 29 grudzien
) mam dzownic i bedziemy dzialac, zeby pomoc Malej wyjsc.
Ja jednak mam nadzieję ze 5 stycznia juz bedzie po wszystkim. Nerwowo nie wytrzymam......
Mała wazy 3300
i ksiazkowo przybralam na wadze 14 kg....
noooo i Mała na pewno nie bedzie "malutka", przybierze jeszcze ok 150g na tydzien takze mozna sie spodziewac ok 3600g. Kurcze........ zaczynam sie powaznie bac....
Przed chwilką wróciłam z badania. Szyjkja skrócona ale zamknieta. Główka się nie zstapiła jeszcze - tak to określił lekarz. Brzuchol trzyma sie wysoko. Powinnam dotrzymac do terminu. Gdyby nic sie nie działo do 5 stycznia (termin om 1 styczen, usg 29 grudzien
) mam dzownic i bedziemy dzialac, zeby pomoc Malej wyjsc.Ja jednak mam nadzieję ze 5 stycznia juz bedzie po wszystkim. Nerwowo nie wytrzymam......

Mała wazy 3300
i ksiazkowo przybralam na wadze 14 kg....
noooo i Mała na pewno nie bedzie "malutka", przybierze jeszcze ok 150g na tydzien takze mozna sie spodziewac ok 3600g. Kurcze........ zaczynam sie powaznie bac....Kluliczek
Babka z laską
Anik no to już niedługo
.
Ale mi dokucza dzisiaj brzuch i Groszek nadaktywny przy tym.Nie zazdroszcze sposobu powicia meleńkiej, ale zazdroszcze końca ciąży
.
.Ale mi dokucza dzisiaj brzuch i Groszek nadaktywny przy tym.Nie zazdroszcze sposobu powicia meleńkiej, ale zazdroszcze końca ciąży
.aniula244_24
Fanka BB :)
Anik życzę powodzenia i zdrowego maleństwa , szybkiego powrotu do domu.
Magdasz ja w 9 miesiącu ciąży (38tyd.) miałam okropny ból zębów okazało się , że mimo kontroli w ciąży mam 1 do leczenia kanałowego . Moja dentystka jak mnie zobaczyła troszkę się wystraszyła, jak ona ma mi to zrobić , żebym nie urodziła......hahahha
Stwierdziła , że nie może mnie tak zostawić i rozwierciła mi ten ząb , założyła lekarstwo i w razie gdybym była już w szpitalu jak trzeba będzie zmienić opatrunek , rozpisała mi co trzeba założyć do ząbka. Wszystko zależy od dentysty, skonsultuj się z kimś innym. Powodzenia.
Magdasz ja w 9 miesiącu ciąży (38tyd.) miałam okropny ból zębów okazało się , że mimo kontroli w ciąży mam 1 do leczenia kanałowego . Moja dentystka jak mnie zobaczyła troszkę się wystraszyła, jak ona ma mi to zrobić , żebym nie urodziła......hahahha
Stwierdziła , że nie może mnie tak zostawić i rozwierciła mi ten ząb , założyła lekarstwo i w razie gdybym była już w szpitalu jak trzeba będzie zmienić opatrunek , rozpisała mi co trzeba założyć do ząbka. Wszystko zależy od dentysty, skonsultuj się z kimś innym. Powodzenia.
EmilkaT
styczeń 2009...
a mój mąż włąśnie dostał przymusowy urlop...i nie wiadomo kiedy z powrotem wróci do pracy...o ile wogóle wróci...jednym słowem lipa!!! koniec jakichkolwiek zakupów, nie wiem za co skończymy remont i naprawimy auto...o rany...i na dodatek go nie ma do poniedziałku wiec siedze sama i rycze...
Anik, trzymam kciuki, żeby wszystko poszło gładko, a Ty żebyś się okazała jedną z tych dziewczyn, na których wszystko goi się jak na psie, a samopoczucie po cesarce mają lepsze, niż inne po porodzie naturalnym (bo takie też są) :-)
Emilka, bardzo współczuję. Trzymaj się jakoś, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!
Emilka, bardzo współczuję. Trzymaj się jakoś, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy!
M
miloku
Gość
Anik no to super
trzymajcie sie dzielnie dziewczynki :-) i szybko do nas wracajcie :-)
Emilka oj jak przykro ,ale nie mam tego zlego co by na dobre nie wyszlo , moze Twojemu mezusiowi pisana jest inna , lepsza praca
kto wie :-);-) glowa do gory bedzie dobrze

trzymajcie sie dzielnie dziewczynki :-) i szybko do nas wracajcie :-) Emilka oj jak przykro ,ale nie mam tego zlego co by na dobre nie wyszlo , moze Twojemu mezusiowi pisana jest inna , lepsza praca
kto wie :-);-) glowa do gory bedzie dobrze

reklama
Elka2808
Zadomowiona(y)
Anik- powodzenia, trzymaj się i odezwij jak tylko będziesz mogła:-)