reklama
WIECIE CO CZYTAM O ROZPAKOWANYCH A ŁZY CIURKIEM LECA MI PO TWARZY. WCZORAJ MIAŁAM JAKĄS BAZNADZIEJNĄ CHWILĘ SŁABOŚCI , PRZYSZŁO MI DO GŁOWY Z E MOJEGO DRUGIEGO SYNKA (DOWIEDZIAŁAM SIĘ ŻE TO JEST TEŻ CHŁOPIEC), BĘDĘ MNIEJ KOCHAĆ NIŻ PIERWSZEGO, . NIE MA TAKIEJ OPCJI. jAK PATRZYSZ NA TAKĄ KRUSZYNĘ I WIESZ ŻE ONA CIEBIE TEZ KOCHA TAK POPROSTU TO WSZYSTKIE WATPLIWOŚCI ODCHODZĄ
Wlasnie wrocilam z zakupów w Arkadii. Musialam sobie spodnie dresowe kupic,zeby miec w czym po domu chodzic, jak maly sie urodzi. Jestem w szoku. Glupota ludzka nie zna granic. Ludzi tak duzo, ze ledwo z tym brzuchem sie przeciskalam. Ludzie wydają pieniądze na takie glupoty, ze az glowa boli. Np. jedna pani w kasie obok mnie kupowala swieczki z motywami swiątecznymi, bo byly przecenione.....
Oczywiscie ja wybralam spodnie, podeszlam do kasy i poprosilam,zeby mnie obsluzyli bez kolejki. Nie bede stac za 20 osobami z wielkim brzuchem. Ciąża uczy jednak asertywnosci ;-)
Oczywiscie ja wybralam spodnie, podeszlam do kasy i poprosilam,zeby mnie obsluzyli bez kolejki. Nie bede stac za 20 osobami z wielkim brzuchem. Ciąża uczy jednak asertywnosci ;-)
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
celinka dlaczego ja taka odwazna nie jestem?? ostatnio w rossmanie stalam chyba 15 min
Ja dopiero w ciąży nauczyłam się "walczyć" o swojeCiąża uczy jednak asertywnosci ;-)
. Mam nadzieje ze mi tak już zostanie.ania.falko
Entuzjast(k)a
na mnie znieczulenie juz czeka:-)
reklama