• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2009

reklama
wczoraj byłam na cotygodniowym przeglądzie.
pamiętacie jak dwa tygodnie temu się żaliłam, że dottore mnie postraszył, że nie doczekam końca roku ?
no to wczoraj zmienił zdanie i stwierdził, że obstawia, że kolejny raz widzimy się 6 stycznia i ja będę w dwupaku nadal ;-)
no, ale nie chwalmy dnia przed zachodem słońca - a dokładnie przed wybiciem północy ;-)

=============

a teraz Was rozłożę na łopatki:
z okazji skończenia wczoraj 39 tygodni w końcu rozpoczęłam pakowanie torby do szpitala :zawstydzona/y:
póki co wszystko leży na wyrku, a ja się zastanawiam co tam jeszcze brakuje ;-)

reklama
Patisonn - powodzenia i czekamy na wieści :-D;-)

aga_q - no zmienni są Ci nasi lekarze :-) swoją drogą tak się wszystkie martwiłyśmy że stycznia nie doczekamy, co najmniej połowa z nas przewidywała że zostanie mamusią w grudniu - a same widzicie, że dałyśmy radę w znacznej większości i jednak będziemy mamusiami w styczniu (chyba, że coś się wydarzy i nagle połowa z nas dziś wyląduje w szpitalu, co chyba raczej jest niemożliwe, no nie? ;-))

a moja torba niby spakowana, ale nie do końca, bo część rzeczy leży jeszcze luzem, no i kosmetyki są w łazience, bo nadal ich używam przecież :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry