reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Kurcze Patisson zalatwili Ce jednym slowem....

Aga widzisz jak fajnie ,a ty lezec chcialas....
u mnie to samo bedzie ...urodze pewnie po 20 ze swoim szczesciem ....jak dobrze pojdzie...mialam za okna sie wziasc ale jestem taka przeziebiona ,ze ledwo dycham...wiec na razie sobie odpuszcze....

reklama
Aga widzisz jak fajnie ,a ty lezec chcialas....

:-D leżeć to nie chciałam, ale cholera zastanawiałam się nad tym ....
nie ma tego złego - sporo porządków spadło na małża :tak:

urodze pewnie po 20 ze swoim szczesciem ....jak dobrze pojdzie...

mi matka wciąż powtarza, że przenoszę ;-)

mialam za okna sie wziasc ale jestem taka przeziebiona ,ze ledwo dycham...wiec na razie sobie odpuszcze....

odpuść, odpuść. po co Ci choroba na sam finisz :tak:

Patisson widzę, że też jesteś z Poznania...No ja zamierzam rodzić w Raszei, to podobno szpital, z którego nigdy nie odsyłają ciężarnych...ale gdyby coś było nie tak z ciążą to chyba jednak bym się zdecydowała na Polną, bo sprzęt najlepszy, ja mam mieć poród SN, więc potrzebuje bardziej życzliwych ludzi niż super sprzętu...
Trzymaj się dzielnie i mam nadzieję, że już niedługo będziesz tulić Maleństwa;-)

Myślałam że to tylko u nas, ale widze ze wszedzie odsyłają. W ogole co to za zwyczaje?! Zamiast narzekać że za mało polaków sie rodzi mogliby się zając służbą zdrowia:dry:.

W ramach życzeń noworocznych, to życze nam wszystkim żebyśmy nie miały żadnych problemow ze szpitalami i przede wszystkm żeby nasze dzieciaczki były zdrowe:tak:

ja właśnie zaczynam sie pakować...właśnie dziś musze spakować WSZYSTKO i wynieść sie ze stancji...mam nadzieje, że jednak nie skończy sie to porodem jeszcze w grudniu...
o sylwestrze moge zapomnieć a mamy dwa fajne zaproszenia :-(

Emilka nic się nie martw przyszły rok będzie lepszy- w końcu pojawi się SKARB!!! A wszystko co złe zostaw w starym mieszkaniu:-D

wszystko co złe...hmm zostawiam tony kurzu, moze byc? :-)
ja sie pakuje pakuje pakuje i końca nie widać coś mi sie wydaje, że mnie północ złapie z tym pakowaniem hihihi takiego sylwestra to ja jeszcze nie miałam...zmiany zmiany zmiany sie szykują ;-)

Juz jestem spokojna dziewczynki ;-) byłam w innym szpitalu i tam mnie bez problemu przyjmą, juz nawet by dzis przyjeli ale skoro mam do niego 15 minut to bez sensu zebym w sylwestra leżała na obserwacji, jutro mam znowu wpasc na ktg i moze juz jutro zostane :-) mimo fatalnego poranka juz jest lepiej wiec wszystkiego naj naj dla Was wszystkich mamuśki :-)

ja właśnie siedze w niemal pustym mieszkaniu...bagaże pojechały...zaraz po mnie przyjada i zacznie sie rozpakowywanie...bede mieć cudowną sylwestrową noc...randka z bagazami;-)

reklama
Do góry