Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego, rozpakowanym spokojnych nocy, nierozpakowanym lekkich porodów i szybkiego dojścia do siebie i nam wszystkim zdrowia, radości, szczęścia i pociechy z maluchów :-).
Zaczynam się dziwnie czuć bo to jest mój pierwszy Sylwester w domu od X lat. Ostatni taki to jak byłam w szóstej klasie szkoły podstawowej dziwnie tu...
A ja nie dość,że w domu to jeszcze sama od godziny 15...czekam na męża aż wróci z pracy i mam wielką nadzieje,że wróci przed północąnawet sie kiecke przebrałam żeby tak w domowym dresiku nie witać Nowego jakże ważnego dla Nas Roku
Dotrwałyśmy :-):-):-) No to można się spokojnie rozpakowywać. Brać się za herbatki, firanki, mycie okien, przytulanie mężów, narzeczonych i wszystkie inne znane i lubiane sposoby wypędzania malców z brzuszka Życzę super łatwych rozwiązań dziewczynki!
Witam w 2009 dziewczny...jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
ja tez wczoraj zem sie wystroila na Nowy rok...wymalowala...tancowalam...o rezultatach nie wspomne....a o 0.00 zaczelam plakac tak sie wzruszylam!!!! ...i potwornie sie bac,az myslalam ze serce mi wyskoczy....teraz juz nie ma odwrotu tylko dni lub godziny nam zostaly...