reklama

Styczeń 2009

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego, rozpakowanym spokojnych nocy, nierozpakowanym lekkich porodów i szybkiego dojścia do siebie i nam wszystkim zdrowia, radości, szczęścia i pociechy z maluchów :-).

reklama
A ja nie dość,że w domu to jeszcze sama od godziny 15...czekam na męża aż wróci z pracy i mam wielką nadzieje,że wróci przed północą:sorry2::sorry2::sorry2:nawet sie kiecke przebrałam żeby tak w domowym dresiku nie witać Nowego jakże ważnego dla Nas Roku:blink::blink::blink:

Dotrwałyśmy :-):-):-) No to można się spokojnie rozpakowywać. Brać się za herbatki, firanki, mycie okien, przytulanie mężów, narzeczonych i wszystkie inne znane i lubiane sposoby wypędzania malców z brzuszka :tak: Życzę super łatwych rozwiązań dziewczynki!

Witam w 2009 dziewczny...jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
ja tez wczoraj zem sie wystroila na Nowy rok...wymalowala...tancowalam...o rezultatach nie wspomne....a o 0.00 zaczelam plakac tak sie wzruszylam!!!! ...i potwornie sie bac,az myslalam ze serce mi wyskoczy....teraz juz nie ma odwrotu tylko dni lub godziny nam zostaly...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry