aga_q
TRZYNASTEGO :)
Marylion 40t i 6d
Mamajakty 40t i 4d
ja mam 40t i 2d i termin z ostatniego okresu na 8 stycznia - czyli na dzisiaj.
we wtorek byłam na wizycie - badanie wskazało, że w stosunku do poprzedniego wtorku nic nie ruszyło. rozwarcie wciąż na półtorej palca. KTG prawidłowe pod względem bicia serduszka i bez jednego skurczu.
wczoraj byłam znowu na KTG - tak samo. dodatkowo namówiłam Dottore na USG - łożysko jeszcze działa, poziom bagienka wystarczający dla pływaka.
kazał mi wpaść w piątek na kolejne KTG.
no i wyznaczył termin wizyty na przyszły wtorek i powiedział, ze to jest ostateczna wizyta. dłużej nie pozwala Zimorodkowi siedzieć u mamy w brzuchu.
zobaczymy jak to będzie.
kurczaki .... ja jakoś tak mam odczucie, że poród to fizjologia i dziecko samo wie kiedy zrezygnować z ciasnego mieszkanka i zaplanować wodowanie.
nie chciałabym wywoływania ....
=========
Marylion - czy Twój lekarz też Cię namawia na seks ???
Mamajakty 40t i 4d
ja mam 40t i 2d i termin z ostatniego okresu na 8 stycznia - czyli na dzisiaj.
we wtorek byłam na wizycie - badanie wskazało, że w stosunku do poprzedniego wtorku nic nie ruszyło. rozwarcie wciąż na półtorej palca. KTG prawidłowe pod względem bicia serduszka i bez jednego skurczu.
wczoraj byłam znowu na KTG - tak samo. dodatkowo namówiłam Dottore na USG - łożysko jeszcze działa, poziom bagienka wystarczający dla pływaka.
kazał mi wpaść w piątek na kolejne KTG.
no i wyznaczył termin wizyty na przyszły wtorek i powiedział, ze to jest ostateczna wizyta. dłużej nie pozwala Zimorodkowi siedzieć u mamy w brzuchu.
zobaczymy jak to będzie.
kurczaki .... ja jakoś tak mam odczucie, że poród to fizjologia i dziecko samo wie kiedy zrezygnować z ciasnego mieszkanka i zaplanować wodowanie.
nie chciałabym wywoływania ....
=========
Marylion - czy Twój lekarz też Cię namawia na seks ???

to chyba zależy indywidualnie od kobiety-na jedną działa na drugą nie...

ale przepisuje je gin ,albo polozna . jej przepisala polozna i caly tez sposob tez polecila polozna