mamjakty
styczniówka 2009
ja też po cesarce i się zastanawiam kiedy można....
a jaką masz bliznę Marylion? już Ci się zagoiła? bo ja mam jeszcze takie małe strupki tak jakby i czasem poleci krewka jeszcze
ale nic mnie nie boli, tylko skóra jest taka nie swoja 
ja przez jakiś czas już nie miałam żadnych krwawień, a potem znów mi się zaczęły - ale to chyba jeszcze nie okres przecież - bo brzuch mnie nie boli.
do lekarza jeszcze się nie zapisałam, a tak zastanawiam się, pewnie głupie pytanie zadam, ale do lekarza można iść jak jeszcze cos tam z nas leci...
no bo jak się umówię to skąd ja mam wiedzieć czy na ten dzień nie dostane krwawienia, to nie głupio tak..?
a swoją drogą, dziś mamy śliczna pogodę, słonko pięknie świeci - już po spacerku jesteśmy :-)
a jaką masz bliznę Marylion? już Ci się zagoiła? bo ja mam jeszcze takie małe strupki tak jakby i czasem poleci krewka jeszcze
ale nic mnie nie boli, tylko skóra jest taka nie swoja 
ja przez jakiś czas już nie miałam żadnych krwawień, a potem znów mi się zaczęły - ale to chyba jeszcze nie okres przecież - bo brzuch mnie nie boli.
do lekarza jeszcze się nie zapisałam, a tak zastanawiam się, pewnie głupie pytanie zadam, ale do lekarza można iść jak jeszcze cos tam z nas leci...
no bo jak się umówię to skąd ja mam wiedzieć czy na ten dzień nie dostane krwawienia, to nie głupio tak..?a swoją drogą, dziś mamy śliczna pogodę, słonko pięknie świeci - już po spacerku jesteśmy :-)

myślałam że jak karmię to trochę dłużej nie poleci heh a tu dupa...A przytulanka się boję jak pierwszego razu haha zresztą muszę dostać zastrzyk anty bo nie wyobrażam sobie teraz ewentualnej wpadki po moich bliźniakach 

a bylam pewna ze juz mi tak zostanie.nie czujesz,ze jest mniejszy?