Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Brzuszek mnie od wczoraj dosyc mocno boli, ale bardzo krótko, wiec chyba wszystko jest ok. Dzisiaj kupilam pierwsza rzecz ciązową- czerwoną bluzeczkę. CHyba mi cos na oczy padlo, bo nigdy czerwonego nie lubilam. To jest moja pierwsza czerwona rzecz w szafie :-)
Jadę na biwak - mam nadzieję, że pogoda i uczniowie dopiszą oraz nie będą mi bardzo dokuczać. A w czwartek do lekarza !! Boże jak ten miesiąc mi się dłużył!!! 

, a jak dobiegłam do domu bo miałam czarne plamki przed oczyma po tym Kościółku to dostałam nagłej biegunki
chyba dobrze;-)

Tak sie cieszylam, jak wyszlam z gabinetu, ze az sie poplakalam :-) Zrobilam sie jakas wrazliwa w tej ciąży
Mam skierowanie na badania i chyba sie jutro na nie wybiore, o ile bede sie rano w miare dobrze czuła. 10 lipca mam miec USG genetyczne.