reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
BlackWizard - aż się rozczuliłam, poczułam się jakbyśmy wszystkie wróciły do początku :-) A jakie już duże to Twoje Maleństwo!!!
Duże, duże. Już mi lekarz powiedział, że najprawdopodobniej będzie większe od Julki która miała 4400 :-)
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Black:-):-):-)superowe maleństwo!!!!!Jeszcze nie tak dawno nasze też takie były a już takie duże łobuzy!!

Młoda właśnie fo****e
nie chce oglądać bajek tylko chce na rece
;-):-)

Młoda właśnie fo****e

nie chce oglądać bajek tylko chce na rece
;-):-)
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
BlackWizard, a gdzie ten duży maluszek się mieści w tak niewiejkiem osóbce. Gratulacje, buziak dla fasolki i czekamy czy będzie braciszek czy siostrzyczka.
BlackWizard
Dzięki dziewczyny:-)
Kuleczko ja sama nie wiem gdzie się Julka mieściła, nieźle ciasno musiała mieć
Małpko oj tak, jeszcze nie tak dawno chodziłyśmy na USG żeby oglądać dzieciaczki :-) Szybko ten czas leci. Ty nie marudź, że teraz z tych naszych dzieci łobuzy, poczekaj aż chodzić zaczną - wtedy osiwiejemy :-):-):-)
Kuleczko ja sama nie wiem gdzie się Julka mieściła, nieźle ciasno musiała mieć

Małpko oj tak, jeszcze nie tak dawno chodziłyśmy na USG żeby oglądać dzieciaczki :-) Szybko ten czas leci. Ty nie marudź, że teraz z tych naszych dzieci łobuzy, poczekaj aż chodzić zaczną - wtedy osiwiejemy :-):-):-)
reklama
klaudia011
Black rewelacyjne zdjęcie
niech fasolka rośnie zdrowo!!!!
oj przypomniało mi się jak ja USG zawsze wyczekiwałam...ehh
niech fasolka rośnie zdrowo!!!!oj przypomniało mi się jak ja USG zawsze wyczekiwałam...ehh