reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2009

Madga, tak bardzo mi przykro.... Rozumiem jak bardzo cierpisz:-(

A ja nadal walcze z nudnosciami, juz schudlam 2 kg....:baffled: Chyba sie wykoncze!!! Jak ja jutro w sadzie caly dzien przesiedze to naprawde nie wiem:no:
Juz sie nie moge doczekac na usg za tydzien, mam nadzieje, ze wszystko nadal ok:happy2: Dni tylko odkreslam w kalendarzu jak wariatka jakas:tak:;-)
Buziaczki Stycznioweczki:-)

reklama
Jejq ja przed chwila wymiotowalam. Ledwo do lazienki dobiegłam :-/ Mam nadzieje, ze na miescie mnie ta przyjemność nie spotka...jutro musze pojechac na uczelnie( 45 min. drogi od domu), zeby zlozyc prace mgr.

Witam z rana. U mnie się już wszystko wyjaśniło, mianowicie... jednak nie jestem w ciąży. Nie tym razem. To był pierwszy raz, kiedy myślałam, że już się udało. Ale w sumie to dopiero początki starań. Teraz tylko się uzbroić w cierpliwość. Zobaczymy, co będzie. Ależ wam zazdroszczę tych zdjęć USG :-)
Czy mogę z wami zostać i poobserwować, jak przebiega ciąża? Może przyda mi się na przyszłość.
A powiedzcie, gdy wasze mdłości zaczynają się w tym pierwszym miesiącu, ile one trwają? To raczej pytanie do tych z was, które już w ciąży były. Ale jak się mdłości zaczną, nastawiać się, że ile one potrwają?
Na koniec życzę miłego dnia :rofl2:

Cześć dziewczyny

u nas wszystko ok, właśnie poinformowałam rodziców o moim "stanie", mama natychmiast chwyciła za katalog ikea i oglądała przewijaki itd.. siostra już chciała jechać po malutkie skarpetki, a tata powiedział że już mu się chce żyć.. jednym słowem : szaleństwo!!:laugh2: Za tydzień wybieram się na L4. Mój lekarz chciał mi pisać natychmiast, ale postanowiłam dać mojemu pracodawcy czas, niech znajdzie osobę na moje miejsce. Odmówię tylko pracy w weekendy, bo po ostatnim czułam się jakbym z treningu w wojsku wyszła.

Buziaki dla was i maluszków w brzuszkach :-)

Witam się i ja.
Madziu kochan mocno Cię przytulam. Następnym razem będzie dobrze. Trzymaj się kochana cieplutko.

A ja czuję się dziś fatalnie. Jestem śpiąca i niedobrze mi. Ale łyknęłam przed chwilką kropelki na mdłości i już mi troszkę lepiej. Miłego dnia dziewczyny.

Witam! To i ja się do Was przyłączę. Bo i ja w styczniu zostanę po raz drugi mamusią. A dokładnie przewidywany termin mam na 24 stycznia. W poniedziałek byłam już u ginekologa, widziałam swoją fasoleczkę i słyszałam bicie jej serduszka. Jest w brzuszku od 6 tygodni i 4 dni.
A to mój synuś Kacperek, który ma 13 miesięcy. Zapraszamy Was na nasz blog Blog kacperek3 na www.smyki.pl

Załączniki

• DSC02164.JPG
    DSC02164.JPG
    97,4 KB · Wyświetleń: 36
Heyka!!
Ja podobnie jak XAtnon nie mam żadnych dolegliwości, a po wczorajszym usg dowiedziałam się, że fasolka ma 7 tygodni :-))
Hurrraaa

Hej! Ja również dopisuję się do styczniówek. Około 21 stycznia (termin z OM) również po raz drugi zostanę mamą:-)
Życzę wszystkim spokojnej ciąży.:tak:

hej

dziewczyny czy na tym etapie ciazy co ja jestem nie bolaly was juz brzuszki. Mnie bardziej pobolewal brzuch przed testem i pare dni po tescie. A teraz nic tam nie czuje, ani klucia ani rozciagania. Czy to normalne?? bo sie martwie ze jest cos nie tak.

reklama
No to i ja sie przywitam :-)

Mam na imie Karolina...we wrzesniu skończe 24 lata....I jestem pierwszy raz w ciąży :-)

Dziś byłam na pierwszym USG....fasolek ma 4 mm....6 tydzien...serducho pika aż miło popatrzeć....termin na 28 stycznia....
Miałam dziwne bóle brzucha....okazało sie że mam tyłozgięcie i dostałam Luteine...aż sie wszystko nie naprostuje...Za 2 tygodnie kolejna wizyta i kolejne USG....tym razem pochwale sie zdjęciem:-)

Fajnie wreszcie do Was dołączyć....Kluliczku ja poproszę o wpisanie mnie na liste :-)

Do góry