reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Anik, bardzo współczuję. Stresu się najadłaś mnóstwo, a teraz jeszcze jesteś biedactwo poobijana... Trzymam kciuki, żeby się wszystko szybko zagoiło i żebyś mogła wymazać ten paskudny moment z pamięci.

a u nas po dwóch dniach przedszkola przyplatał się katar wiec dzis i jutro siedzimy w domku w nocy julka jak sie rozgrzała to tak jej sciekało ze ja przyduszło i biedna budziła sie z płaczem i nie umiała oddychac. Spałysmy pół nocy na siedzaco. Ale ta moja koza ostatnio bawi sie w ekschibicjonizm i spi do tego na kołdrze bo jej cały czas ciepło.. Wiec wszystko sie nałozyło pewnie Ja tez cos w nocku czuje wiec musze do laseczke w aptece pomknąc zeby profilaktyke zastosować..

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny,

Madzia a Wy to uważajcie na siebie bo to już ten czas się zbliża kiedy katary i kaszle królują - niestety. Profilaktyka dla Ciebie to bardzo dobry pomysł - chociaż Ty musisz być na wysokich obrotach jak Julcia chora. :sorry2:

Czy Wam też wydaje się, że w tej ciąży jesteście już ho ho ho i jeszcze więcej??? Też już chcecie w niej nie być czy tylko ja jestem taka dziwna??? A i mam pytanie czy drętwieją Wam może dłonie w nocy albo rano??? Ja się od jakiegoś czasu dzień w dzień budzę ze zdrętwiałą jedną dłonią...:-(

reklama
Czy Wam też wydaje się, że w tej ciąży jesteście już ho ho ho i jeszcze więcej??? Też już chcecie w niej nie być czy tylko ja jestem taka dziwna??? A i mam pytanie czy drętwieją Wam może dłonie w nocy albo rano??? Ja się od jakiegoś czasu dzień w dzień budzę ze zdrętwiałą jedną dłonią...:-(

Do góry