reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2009

Ja póki co odliczam godziny lekcyjne do końca października. Ale szczerze mówiąc jutro mam ostatnią pracę klasową i nic mnie już w pracy nie trzyma :-) Tak więc jeśli w poniedziałek obudzę się niechętna do roboty, to powiemy sobie byebye do następnego września. Ale póki co jest gut....
Też już bym chciała styczeń - małego czuję coraz częściej i silniej - NIECH JUŻ TU BĘDZIE. No dobra... może jeszcze gwiazdka :happy: Wszystkie piosenki w radiu kojarzą mi się ze świętami.
A co do TV - nie mam tego problemu, bo nie mam telewizora:-p i jest mi z tym całkiem super :happy2:

reklama
ślicznie witam wszystkie mamusie po ponad 2 tyg niepobytu z powodu przeprowadzki i problemów z kompem:-)
ależeście nasmarowały...:rofl2:kiedy ja to przeczytam:baffled:, już i tak koniec z końcem trudno pogodzić:happy2:, w pracy coraz ciężej ,wszystko mnie drażni i mam ochotę skakać ludziom do oczu bez powodu, poza tym najgorsze jeden z dzieciaczków z którymi pracuję ma robaki i musiałam wziąć lekarstwo które nie jest bezpieczne do 3 m-ca ciąży ale lekarz doradził wziąć bo to w końcu 29 się kończy,ale i tak mnie martwi że to zrobiłam choć lepiej to niż mieć kilka następnych nocy nieprzespanych z powodu drapania :crazy:-koszmar ,prawdziwy sajgon, chcę już tylko odpocząć a tu jeszcze parapetówka czeka, więc i sprzątanie i przygotowanie sałatek itp:wściekła/y:
ja już chcę poniedziałku!!!!!
Wam też dzidzie się tak ruszają???:-D-niesamowite jaka moja mała ruchliwa:rofl2:

Mój sie strasznie rusza...
Ja po wizycie wczorajszej no i wesolo nie jest. Szyjka twarda i dluga, synek tez w porzadku ale ja mam skurcze macicy. Znowu duphaston na podtrzymanie, i wizyta za 3 tygodnie. Poki co dwa tygodnie zwolnienia i lezenia. Troche sie przejelam..

Rondzia nie przejmuj się wszystko będzie oki-trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iwi jak ja Ci zazdroszczę przeprowadzki!!!!!!:szok:Teraz się troche pomęczysz z porządkami i gościną znajomych ale za to do rozwiązania juz gniazdko będzie gotowe:tak:a ja na styczeń dopiero planuję przeprowadzkę i okropnie sie boję,że sie rozsypie w trakcie i nici z tego wyjdą:-(

Rondzia - to tym bardziej znak, że powinnaś już iść na zwolnienie! i w końcu zacząć odpoczywać a nie :dry: trzymam kciuki, żeby do następnej wizyty wszystko co złe odeszło ;-)
a ja mam dziwne wrażenie, że brzuch mam ciężki i taki twardy i troszkę jakby bolący od wewnątrz - wszystko to na samym dole.. u góry jest ok, a na dole tuz nad kroczem jakiś taki dziwny.. ale może to moje przewrażliwienie - w końcu mam lokatora w brzuchu :tak:

Rondzia lez i odpoczywaj. Teraz Ty i maly jestescie najwazniejsze. Daj juz sobie do konca ciazy spokoj z praca. Z reszta mysle, ze lekarz uz nie pozwoli Ci do niej wrocic za te 2 tygodnie.
Mamjakty ja od wczoraj mam takie samo wrazenie, no i troche panikuje.Ostatnio mnie w tym szpitalu nastraszyli i teraz ciagle boje sie, ze zaczne rodzic. Paranoja jakas.

a ja mam dziwne wrażenie, że brzuch mam ciężki i taki twardy i troszkę jakby bolący od wewnątrz - wszystko to na samym dole.. u góry jest ok, a na dole tuz nad kroczem jakiś taki dziwny.. ale może to moje przewrażliwienie - w końcu mam lokatora w brzuchu :tak:
Ja również się tak czuję jakby cały ciężar spadł na sam dół,brzuch mi opadł i na dodatek wydaje mi się ,że mała mnie chwyta rączkami za jajniki bo ledwo co chodzę tak mi się potrafi wcisnąć gdzieś tam po bokach:tak:

Mi naciska gdzieś na nerw i mam problem z lewa noga. W dzien mnie boli jak mam wstac po siedzeniu albo lezeniu a w nocy z lozka na sikanie nie maly problem. Chyba sie rozsypałam..Troche za duzo nerwow mialam w poprzednim tygodniu i teraz andrenaliny odpuscila to organizm se przypomnial ze zmeczony i w ciazy...

reklama
Rondzia kochana trzymaj się. Będzie dobrze ale musisz zwolnić tempo.

Dziewczyny trzymajcie się. Może dzidzia Wam tak się ułożyła. A może spojenie łonowe zaczyna Was boleć. U mnie jak na razie wszystko gra oby jak najdłużej.

Do góry