reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

reklama
uczulenie nie ma na co...mała jest na sztucznym mleku całkowicie, nie zmieniłam proszku...no nic...pewnie nas ciemieniucha atakuje...

Emilko u nas tak uczulenie wyglądało...ale być może ze u was to ciemieniucha...

U nas śniegu ciąg dalszy, a Młody przechodzi sam siebie od rana dramat

Dzisiaj bylismy sie zwazyc w przychodni, w ktorej wazylismy Bartka rowno tydzien temu. W tatym tyg. bylo 4590, a dzisiaj juz 4800.210 na plusie, czyli calkowicie w normie. Jestem juz spokojna :-)

Patison gratulacje :-)

klaudia a na co to bylo u was uczulenie?

jak mieliśmy takie suchotki to było podejrzenie o uczulenie na nabiał...to było w pierwszym miesiącu Filipka..wiec wtedy odstawiłam nabiał i po dwóch tyg spróbowałam znowu i bylo już ok...mielismy wlasnie takie suchotki koło uszków na brewkach i takie chropowate krosteczki na policzkach...

a pozniej to mielismy juz pokrzywke na całym ciele..ale to już co innego..i odstawilismy wit K i wszytko mineło

Celinko super że już wszytko ok...Bartuś ładnie przybiera :))

reklama
Do góry