reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2009

dzieki! narazie jestem psychicznie rozwalona, bo chcialam troche odczekac z 2 dzidzia, do jesieni przyszlego roku zeby troche zregenerowac sily, ale coz... malz cieszy sie jak glupi, ze moze bedzie mial teraz swqoja dziewczynke! od paru dni mnie jakos mdlilo, a ze ten brak 2 miesiaczki nie dawal mi spokoju, zrobilam dzis az 3 testy, wszystkie pozytywne... jakbym byla w Polsce to bym poleciala do gina, ale tu nie ma czegos takiego, tu w ciazy opiekuje sie toba polozna, a gina widzisz moze 2 razy przez cala ciaze... kurcze nie zasne dzis!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Perla - ja również gratuluję!! Kupinosia dobrze prawi - teraz jesteś w szoku, ale potem będziesz się z tego cieszyć ;-) niech tylko Maleństwo zdrowo sobie rośnie :tak::-)

Perla mam nadzieje, że sie nie obrazisz ale nie zabezpieczaliście sie skoro planowaliście dzidziusia dopiero na za rok???
Nic sie nie martw...teraz jestes w szoku ale poczekaj na pierwsze usg i małe kruche serduszko na monitorze :-) :-)

Chwilkę mnie tu nie bylo, a tu takie wieści :szok::-D
Perla - gratulacje ogromniaste :-D fajna różnica wieku będzie między dzieciaczkami :tak:

no co Ty Adiva, ja nie z tych obrazalskich ;-)
na poczatku bralam przez 2 miesiace Azalie, ale zle sie po niej czulam i plamilam, wiec odstawilam, a ze gumek nie tolerujemy oboje z malzem, zostaly metody naturalne... no i jestem najlepszym przykladem na ich zawodnosc :eek:
dzieki za mile slowa, musze to poprostu przetrawic i potem bedzie dobrze! :tak:

Perla serdeczne gratulacje (i znowu zazdroszczę!!;-);-);-))

Co do piwa i facetów to aż mi się lepij zrobiło jak Was poczytałam,bo myślałam że tylko mój oszołom najchętniej piwkowałby codziennie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja sie pożalę troszkę :-( jestem padnięta, bo cały dzień sama z Karolką byłam, a to moje dziecko zaczęło tak wymuszać różne rzeczy, że szok :szok: dzisiaj wymyślila, że nie lubi łóżeczka i każda próba położenia jej tam kończyła się wyciem, mimo że ja siedziałam obok :wściekła/y: a co ją wzięłam na ręce, to nos zmarszczyła, zęby wyszczerzyła i śmiała się pod nosem chytrze :-( przecież takiego dziecka chyba nie da się oduczyć wymuszania ?

reklama
Do góry