Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko że wtedy nie jestem w stanie jej do łóżeczka odłożyć... może masz rację, że to lęk separacyjny, bo ona wogóle cały dzień za mną "łazi"
no nic, pewnie kiedyś minie...
tez tak myslalam dokad nie zrobilam testu ;-)Perła gratulacje!!!!! Widze,ze termin bedzie na polowe lipca
Ja nie mam miesiaczki juz 47 dni, ale na razie czekam...cos dlugo jej nie ma ( srednio mialam po 38-40 dniach), ale moze przez karmienie piersia cos sie blokuje :-/
A ja sie pożalę troszkę :-( jestem padnięta, bo cały dzień sama z Karolką byłam, a to moje dziecko zaczęło tak wymuszać różne rzeczy, że szokdzisiaj wymyślila, że nie lubi łóżeczka i każda próba położenia jej tam kończyła się wyciem, mimo że ja siedziałam obok
a co ją wzięłam na ręce, to nos zmarszczyła, zęby wyszczerzyła i śmiała się pod nosem chytrze :-( przecież takiego dziecka chyba nie da się oduczyć wymuszania ?
Perla serdeczne gratulacje (i znowu zazdroszczę!!;-);-);-))
Co do piwa i facetów to aż mi się lepij zrobiło jak Was poczytałam,bo myślałam że tylko mój oszołom najchętniej piwkowałby codziennie![]()
no co Ty Adiva, ja nie z tych obrazalskich ;-)
na poczatku bralam przez 2 miesiace Azalie, ale zle sie po niej czulam i plamilam, wiec odstawilam, a ze gumek nie tolerujemy oboje z malzem, zostaly metody naturalne... no i jestem najlepszym przykladem na ich zawodnosc
dzieki za mile slowa, musze to poprostu przetrawic i potem bedzie dobrze!![]()
My już po spacerku... brrrrr.... brzydko dzisiaj
Twety - hehehe... to za długo nie pospałaśale za to do przodu jesteś z pracami domowymi
lodówka czyściutka na święta ;-)
Kupinosia - mój nawet w poście nie umie z piwka zrezygnować, jedno wieczorkiem musi byćale mnie to wkurza
chociaż z drugiej strony, cały dzien pracuje, więc niech ma chłopina
ja postanowiłam słodkiego nie jeść, ale nie wiem czy długo wytrzymam
![]()

. A jak go na boczku na rece ułozyłam to ryk i wspinanie się na matke, żeby znowu na brzuchu sie ułozyc. Ech. Ale to miłe, Janek był antyprzytulak. Wiecie ze dopiero jakieś 3 miesiace temu zaczą usypiac przytulony do mnie? A tak to nie, wyobrażcie sobie niemowlę, takie malutkie, co ryczy jak je się przytula do znu. Trzymac za rękę ok, lezec obok lekko dotykajac nóżki ok, ale blizej to już ryk
.
. Trzymam kciuki za wymarzoną córeczkę dla Twojego męża :-):-):-)