reklama

Styczen 2011

reklama
Hej Dziewczyny!
Mam pytanko czy mogę do Was dołączyć?
Tak jak wy jestem mamą styczniową termin mam wg moich obliczeń na 29 stycznia :-)
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i widziałam bijące serduszko mojego maluszka , który ma 5 mm i pani doktor powiedziała że jest olbrzymi i na tym etapie ciąży wszystko jest w porządku. Mam nadzieje ,że tym razem wszystko się dobrze skończy...
Pozdrawiam!

moj sie smieje, ze teraz powinien byc synus mamusi. za to moja mama mowi, ze znajac mojego meza mozliwosci bedzie druga cora.
ja uwazam, ze fajnie jak jest 2 dzieci bo to inaczej zawsze jest niz jak jest sie jedynakiem.

Dzień dobry :)

Blondi-
Jeśli chodzi o te ukłucia to podobno jest to normalne, przyjaciółka też tak miała w 6-7 tyg i 2 ginekologów powiedziało że wszystko ok , a jeśli będą bardzo dokuczać to łyknąć nospe...

malutk_a
- to witaj w klubie bo ja też nie mam żadnych mdłości .

Hej Dziewczyny!
Mam pytanko czy mogę do Was dołączyć?
Tak jak wy jestem mamą styczniową termin mam wg moich obliczeń na 29 stycznia :-)
Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i widziałam bijące serduszko mojego maluszka , który ma 5 mm i pani doktor powiedziała że jest olbrzymi i na tym etapie ciąży wszystko jest w porządku. Mam nadzieje ,że tym razem wszystko się dobrze skończy...
Pozdrawiam!

witojta hehehe;)

dane prosze na Liste......jestem zly ehhem tego frum i jestem natretnana daneee

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry