reklama

Styczen 2011

A JA syna w 3 godziny od pierwszych skurczy... ciekawe ile teraz...................mi to zajmie.
Super ze juz styczniowe bobaski zaczęły się wykluwać:-)
Moncia-gratulacje udanej wizyty:-)moze ginek powiedział wagę małzonowi a ten Ci nie mówi:eek:
Claudia-jak tam po wizycie.... ???

Mnie coś kuje jak chodzę...ale to pewnie z nadmiaru wrażeN:happy2:

reklama
Giovannessa - A to faktycznie masz szansę teraz urodzić w 10 minut.U mnie było- 4 godz.-10 godz.-o kurczaczek to teraz może będzie jeszcze dłużej..o rany ja tak nie chcę :szok:

Ostatnia edycja:
wow:szok: mamy 2 dzidzie:-) ale fajnie....teraz to juz sie posypiemy na dobre:-Dcudownie:-D
monicaa trzymaj sie Kochana....juz niedlugo i Ty utulisz swoje maleństwo:-) cudownie:-)
ciekawe jak tam blondi.
własnie claudia jak tam po wizycie??

Giovannessa- A to faktycznie masz szansę teraz urodzić w 10 minut.U mnie było- 4 godz.-10 godz.-o kurczaczek to teraz może będzie jeszcze dłużej..o rany ja tak nie chcę :szok:
Nie wiem, czy szansę - ale nadzieję na pewno :-D

U mnie to jest tak, że niejako po drodze zmieniłam tatusia... i teraz mam zupełnie inaczej, i dziecko większe, i zupełnie inaczej w ciąży się czuję - i pewnie poród też jakiś inny będzie... kto by to pomyślał, że od tych chłopów tyle zależy :-D

Tonia przysłała mi mmsem zdjęcie ślicznej Lilianki :) Ma ciemne, gęste włoski i jest przepiękna. Mała księżniczka :) tylko nie mam jak go tu wstawić kurde mać no...

Będę coś kombinowała, może niech któraś, która może wstawiać z komórki fotki da mi swój numer i jej prześlę to zdjęcie ok ???
Wtedy wstawi zdjęcie w tym temacie: https://www.babyboom.pl/forum/styczen-2011-f357/galeryjka-styczniowych-malenstw-46934/

Ja tymczasem lecę do sklepu kupić kartę do telefonu bo się wypstrykałam...

reklama
Nie wiem, czy szansę - ale nadzieję na pewno :-D

U mnie to jest tak, że niejako po drodze zmieniłam tatusia... i teraz mam zupełnie inaczej, i dziecko większe, i zupełnie inaczej w ciąży się czuję - i pewnie poród też jakiś inny będzie... kto by to pomyślał, że od tych chłopów tyle zależy :-D

A widzisz to jednak co nieco do powiedzenia też mają w tej sprawie :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry