Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tam jestem spokojna, na Wigilię się najem pierogów z kapustąO matko, mnie z tych emocji brzuch zaczął sie stawiać...dziewczyny dosyc tych wrażeń, bo do rana nie wytrzymam. A mój mąż ma jeszcze jutro imprezę firmową, na którą mamy iść razem i ja chcę tam być, bo nawet sukienkę juz sobie zakupiłam...A potańcówka ma być i dobre żarełko, więc żal opuścićA tu tyle emocji, szok
![]()
Taki przypływ energii to podobno tuż przed porodem, bo organizm zbiera siły... ;-)a wiecie co mnie naszło dzisiaj - pomalowałam przedpokój :/ na taki sam kolor co był tylko odswieżyłam tam gdzie dosięgłam...małżon powiedział, że zgłupiałam, a ja normalnie mogłabym dzisiaj góry przenosić:-)
Ja tam jestem spokojna, na Wigilię się najem pierogów z kapustą)) W Sylwestra śledzi i resztę pierogów z kapustą i wtedy tak 10 stycznia na wypłatę sobie resztę rzeczy kupię i mogę rodzić
![]()
Hehe- ja to bym chciała z jednej strony juz mieć mała przy sobie, ale z 2 to urodzić w styczniu. Więc musze sie uzbroić w cierpliwośćAlbo ją sobie wypracować
Ale coś czuję, że pewnie przenoszę ją jeszcze...