Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bo nie ma sezonu na truskawkiCo Wy takie mandarynkowe jesteście dzisiaj?![]()
Osz... zjadłabym... ze śmietanką... :-)Bo nie ma sezonu na truskawki![]()
ja mandarynki to bym mogła jeść kilogramami;p jak kupiłam kiedyś 2 kg to sama w drodze do domu kg zjadłam;p
a z tym stawianiem na kogoś ja sie nie bawie bo sama w końcu się wypakuję hehe
jak dziewczyny pokażą na forum swoje śliczne bejbiki to sie ruszy zobaczycie;p
ja też lecę bo zaraz Marta Gesler a niestety chwilowo telewizor pełni u nas funkcje monitora więc trzeba jakoś dzielić;p
Ja przez całe życie nie zjadłam tylu pomarańczy, co w końcówce ciąży! Codziennie jem po 3-4, aż mnie czasem język szczypie :-)
Ech... Zaraz ma przyjść do nas znajomy... Trzymajcie kciuki, żeby mój małż pozostał przy swoim postanowieniu i nie pił wódki, bo jak mi się dzisiaj upije, to mogę z nerwów ja urodzić...
................małz się wkurzył bo chciał do kasy a facet stał bez koszyka i nie chciał go puścić...bo czeka na zonę(wstrzymywał a tak to z 5 min stał).....i ja zanim się doczłapałam to zona tego facia tez się znalazła z koszem naładowanym z czubem.... ale spojżała na mnie ...io powiedziała no wiesz.... kobietę w ciązy to trzeba przepuścić
i tym sposobem zostalismy przepuszczeni ufff i zaoszczędziliśmy czasu.
więc lepiej niech nie wyłazi dziś....