• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja już w domku. Wigilia obgadana z rodzicami. Nie poszliśmy na kolację (a tak się ładnie odstawiłam :-() bo brzuch mnie zaczął boleć, twardnieć i ogólnie się wystraszyłam więc stwierdziliśmy że restauracja nie będzie dobrym i wygodnym pomysłem.
Zamiast wydawać kasę na pizzę poszliśmy do Biedronki i nakupowaliśmy trochę potrzebnych rzeczy a trochę nie. I teraz leżę i zajadam się chipsami bekonowymi, serkiem homo i wafelkami kokosowymi :-). Wygodnie i w dresach i bez makijażu. I o wiele bardziej mi się to podoba niż pizza w knajpie.:tak:

Widzę że tu gatka szmatka o psinkach :-)
ribi - współczuje Twojemu pieskowi, posmaruj maścią napewno zejdzie:-(

mały sie rozpycha jak nie wiem.... żebra mnie juz bolą... ale dziewczyny czop odchodzi mi dziś cały dzień, taka galaretka na wkładce już od kapieli rannej w domku ... ale podobno do 2 tyg od odejścia czopa mozna chodzić...

właczymy z mężem jakis film i spać bo szpitalne nocki trzeba odespać :-)

Dokładnie masz przykład naszej malty jak ładnie sobie radzi bez korka już tyle czasu:tak:
kate ale mi narobiłaś apetytu na te chipsy, a ja się flipsami zadowoliłam.

Ostatnia edycja:
kate zazdroszczę Ci tych chipsów;p też bym zjadła;p pizze z resztą też chodziarz ostatnio jak jadłam te dwie rzeczy ( a było to z miesiąc albo dawniej) to odchorował to mój organizm, ale jeszcze przed urodzeniem bym zjadła pizze;p muszę namówić męża na taką mrożoną lepszą i na chipsy, on lubi takie rzeczy więc nie powinno być problemu. Może nawet jutro po kościele mi sie uda go namówić byśmy się przeszli do Biedronki bo i tak mam tam do kupienia parę rzeczy;p;p;p

iwi - ano widzisz zapomniałam, ale pamiętam jak położna mi powiedziała, że brunatny czop to może odejśc i niekoniecznie cos się zacznie, natomiast krwisty czop oznacza że poród się rozpoczyna... wiec mam czas, może zaczełam pikantnie, a może do stycznia dotrwam 1.01.11 hehe

Ja dzis w koncu zaliczylam fryzjera i o wieeele lepiej sie czuje- moge do lustra spojrzec ;-). Tak poza tym leniuchowalam caly dzien- w poniedzialek z mezem porzadki porobimy. Teraz zostalam sama bo maz pojechal do pracy na bramce i sie nudze... Narobilyscie mi smaka na pomarancze i mandarynki- lece sobie przyniesc- mniami- i bede zajadac ogladajac tvp1 chyba...

Cholercia mąż siedzi przed xbox bo ma czas do 21 w zamian za oddanie mi kompa, a na tvn leci mój ulubiony film "To właśnie miłość".
Chyba sobie ściągnę z torrentów i obejrzę bez reklam. Co do chipsów to już nie są takie dobre bo zaczynają się odbijać i zgaga jara :-)
Pisałyście o tym czyszczeniu dywanów i się zastanawiam, czy wy nadal macie ochotę na sex bo ja przez całą ciążę to prawie abstynencja, wogóle nie mam ochoty. Zero popędu, masakra. A mąż wie i nie nalega jak dostał raz zrypy, że się pcha. :-D

blondi-będzie ok....właśnie miałam pisać ze nasza malta się dzielnie trzyma bez tyle czasu.....mi juz tez ze 2 dni odchodzi taka biało-żółta i przezroczysta gallaretka.... a u Ciebie to ciemne to moze wynik badanka...

a ja właśnie ostatnio mam sporą ochotę na to taką psychiczną ale nie ta kondycja i póki co zakaz, ale tak sobie myślę, że jak jeszcze nie urodze za 2 tyg to się skuszę na mojego mężulka bo jest taki pociągający:zawstydzona/y:
dobra brzuchatki ja lece bo ten własnie małżon wyszedł z łazienki i zarach będzie chciał przełączyć na tv a ja idę robić herbatki:)
spokojnych i przespanych nocek;) buziaki :rofl:

reklama
No ja też się żegnam, bo ja ten film to będę oglądać niestety z reklamami, a już się zaczął, życzę miłego wieczoru i dobrej nocy pa do jutra może znowu będzie nocna niespodzianka i jakiś maluch będzie chciał być przed świętami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry