Zobaczcie sobie, uśmiałam się z tej gaduły. Telewizor.tv - stwórz własny kanał TV - śmieszne filmy, teledyski, Newsy, seriale...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
iwi - ano widzisz zapomniałam, ale pamiętam jak położna mi powiedziała, że brunatny czop to może odejśc i niekoniecznie cos się zacznie, natomiast krwisty czop oznacza że poród się rozpoczyna... wiec mam czas, może zaczełam pikantnie, a może do stycznia dotrwam 1.01.11 hehe

A ja właśnie odwrotnie - sztucznej nie chce mi się wyciągać składać i ubierać. No ale ja mam taką ponad dwumetrową - to i ozdób na to wchodzi trzy kartony. A taka świeża to sama w sobie jest piękna - wrzuci się parę pierników i będzie OKChoinka ubrana, zawsze mieliśmy żywą, ale w tym roku jednak zdecydowaliśmy się na sztuczną. Trochę mi brakuje tego cudownego leśnego zapachu ale w obecnej sytuacji to najlepsze i najbardziej praktyczne rozwiązanie.