• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

według ostatnich wizyt u ginka powinnam urodzić dzisiaj, ewentualnie we wtorek a najpóźniej do Wigilii... ciekawe czy się sprawdzi :-D

ribi - malcie chociaż czop odszedł :-)

reklama
monciaa w ciazy z synkiem czop mi odszedl w dniu porodu :) Takze nic straconego :)
A swoja droga rozwarcie z 3 cm /tyle mialam jak do szpitala dotarlam/ do 10 cm zrobilo mi sie w ciagu 4-5 godzin ;) Wiec to ze wczesniej nie ma sie objawow to tez nie oznacza , ze pozniej wszystko dlugo bedzie trwalo.

klaudoos mam pytanie ta twoja lampka nad łóżeczkiem jest z IKEA ?
ile tam takie kosztują mniej więcej?
u nas IKEI nie ma ale chcę porównać ceny , chcę też zobaczyć na żywo jakie jest to światło i czy starczyłoby jakbym wstawała do małego w nocy

madlen - bo ja już bym chciała mieć Szymonka na cycusiu:-) wiem, że do terminu jeszcze trochę czasu zostało, ale mam nieodpartą potrzebę przytulania bobasków:-) właśnie to pisze, a mały szaleje jak nie wiem co.... chyba wie, ze piszę o nim :-D

no dobrze... idziemy jeśc obiadosek... a później do teściów pomagać lepić uszka:/ ciekawe jak to zrobię z moimi zdrętwiałymi rękoma:-D

Jak ja nie lubię prasować, masakra. Ale już kończę. Dobrze że mąż robi obiad. A ja wieczorem będę robić forumowe ciasto :-)- takie jak dziecko śpi, i kupiłam porzeczki do niego - ciekawe czy wyjdzie :-)

Widze ze ciaglosc zachowana i kolejne Malenstwo na swiecie ;)
Ja cos dzisiaj apetytu nie mam.. obiad zrobiony ale wcale mi sie nie chce jesc- zostanie na obiado- kolacje.
Pare z Was pisalo o uczuciu klucia w dole brzucha- tez tak ostatnio mam. Ale wlasnie czytalam ze dziecko wstawia sie w kanal rodny. W tym tygodniu czeka mnie wizyta u lekarza i juz sie nie moge doczekac zeby dowiedziec sie jak to wszystko u mnie wyglada:)
Fogia- zdrowka dla Synka! Oby choroba sie nie rozwinela..
Paola dobrze ze juz jestes w domku a przezycia w szpitalu naprawde nieciekawe..

Dzisiaj produkujecie dużo :-)
Ja dzis pospałam do 9tej, potem bylismy w kosciólku, zjedlismy obiadek i teraz leniuchowanie:-)

Malta - wspaniałe wieści :-) nadrabiałam wszytsko i tak czytam, że 19dzien od odejścia czopa ma i nagle ribi pisze że urodziła :-) cudownie:-) Gratulacje :-)

Fogia - zdrówka dla synka, aby nic powazniego mu nie było:( niech się wyśpi, szybko zregeneruje organizm!

ribi - mnie naszczęście odpusciła rwa i spokój do dziś, a Tobie współczuje, ale napewno rehabilitacja pomoże, choć jak słysze u Ciebie o rwie modeleczko to zastanawiam się skąd ona u Ciebie:-P

moncia - zyczę Ci by rwa odeszła, bo wiem co to za ból i jak utrudnia chodzenie, leżenie i wogóle ciąża bardzo męczoca się staje :-(

paola - no dobrze, że sie odwzwałaś bo się martwiłysmy, dobrze, że u dzidziulki OK!

ribi - mnie naszczęście odpusciła rwa i spokój do dziś, a Tobie współczuje, ale napewno rehabilitacja pomoże, choć jak słysze u Ciebie o rwie modeleczko to zastanawiam się skąd ona u Ciebie:-P

Kochana nie słodź, nie słodź:) co ja mam powiedzieć o Tobie?:) Mi narazie rwa odpuścila,ale nieraz mam jakieś takie pobolewania i odrazu się zaczynam oszczędzać, bo nie chcę żeby rwa wróciła. Czyli z rwą została tylko moncia :)

reklama
carri ja w razie co uprałam w dziecięcym też, wkładów poporodowych mam 15 sztuk i 10 mega podpasek belli ze skrzydełkami, 20 też będzie ok, a jeśli chodzi o tantuum rose dużo jest o tym pisane na wątkach zakupowych i wyprawkowych ostatnio, ja też sobie go kupilam a prócz tego mam Lactacyd Feminę i Biały Jeleń mydło

jeeej miałam tylko godzinke leżeć a tu tak się mi przysneło, że wstałam o 15 a literatura w polu..
oj ja też mam ochotę na same pyszności tylko tak bardziej na słodko a już zjadłam wszystko co miałam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry