• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

blondi - współczuję.. :-( jak się czujesz biedactwo?

Ja też się jakoś przyzwyczaiłam że codziennie jakiś styczniowy boasek się pojawia :-)

monccia -:szok::szok::szok: niesamowita jesteś!!! o 4 nad ranem???:eek::eek:
jakby co zapraszam też do siebie :-D :-D

klaudoos - trzymam kciukasy :-D może dziś....?

u nas sypało całą noc i dalej kurzy!:szok:
a muszę iść z Jasiem do lekarza na kontrolę, bo chyba już choroba mu minęła w końcu... ale poczekam może jak moja mama z pracy wróci to pójdzie ze mną, bo nie wiem czy się przedrę z wózkiem :szok:

reklama
Witam w poniedzialkowy poranek!
widze ze narazie cisza na goracej ale moze jeszcze cos sie rozwinie;)
Kashyaa dzieki za dawke humoru ;)A co do samopoczucia to mam podobnie jak Ty- mala chyba juz sie przesuwa w dol i czesto budze sie w nocy i mysle czy cos sie zaczyna dziac bo odczuwam tez skurcze przepowiadajace. Ale ja jestem z tych co bym wolala poczekac do stycznia wiec spokojnie czekam;)
Blondi jak sie czujesz?dolegliwosci troche minely..?
Klaudoss ja rowniez trzymam kciuki zebys jak najszybciej sie rozpakowala:) trzeba sie spieszyc zeby na Swieta juz wrocic do domku;)

Czesc,
zostalam w lozku a torba sobie tam gdzies jest - moj mis sie wyspal a ja w nocy golilam nogi i reszte ...ta reszta kiepsko mi wyszla i nie bardzo wiem jak mam sobie pomoc:baffled: jutro wizyta... wygladam jak po wypadku:zawstydzona/y:

kashyaa - rozbawilas mnie - codziennie rano powinna byc taka dawka dobrego humoru:-)
klaudoos - ja na Twoim miejscu zlozylabym reklamacje - bo to rzucanie urokow to jakies naciagactwo - widze ze nie zadzialalo!:-)ale dobrze, ze maz zadowolony:)

blondi daj znazc jak sie czujesz!! ..dzwonilas do lekarza?

dzisiaj tez prosze o rzucenie uroków wieczorkiem, moze bole beda bardziej konkretne!! pojutrze wypada 1 z kilku terminów porodu.. zoabczymy!

ja zaraz chce chalupke ogarnac poki mi sie chce!!!

BLONDI- zyjesz babulko??? boziu wspolczuje ci kochana.. moze cos przyspieszy?

moj pies sie dziwnie zachowuje- pilnuje mnie, lize wszystko co sie da, a mnie tymbardziej;/ (wkurza mnie to strasznie)
i drug raz wziela wieczorem buciki dla szymona z polki i spala z nimi!!!!! hmmm czyzby przeczuwala cos lada dzien?

Ostatnia edycja:
reklama
Kashya rzeczywiście poprawa nastroju od poniedziałku wskazana.
Tak doczytywałam Was i zauważyłam,że wszystkie piszące póżną nocą są już mniej więcej w 38 tyg. może coś w tym jest???A Blondi,myślę,że powoli jej organizm przygotowuje się.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry