Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem, wiem ale nie lubię jak ktoś pomimo tego, że mówię wyraźnie, że nie potrzeba to daje na siłę. A króliczki na kocyku przyprawiają o ciarki, jakieś takie szczerbate :-)
Aha, miałam się pytać. U mnie w szpitalu za poród rodzinny i osobną salę przed porodem płaci się 400 zł o ile będzie miejsce. A jak u Was. Czy lepiej mieć taką salkę i spokój czy nie ma to znaczenia.
u nas jest podobna jedna sala indywidualna kosztowala200-300 teraz niby co łaska.. i jak bedzie wolna to my bierzemy bo mąż moze nawet spac!Wiem, wiem ale nie lubię jak ktoś pomimo tego, że mówię wyraźnie, że nie potrzeba to daje na siłę. A króliczki na kocyku przyprawiają o ciarki, jakieś takie szczerbate :-)
Aha, miałam się pytać. U mnie w szpitalu za poród rodzinny i osobną salę przed porodem płaci się 400 zł o ile będzie miejsce. A jak u Was. Czy lepiej mieć taką salkę i spokój czy nie ma to znaczenia.
Mało z Wami dzis jestem ale wierzę, że rozumiecie...
tak mi brzuch twardnieje, juz dwie nospy wypiłam i nic.... oby wreszcie ustało mi rozwolnienie... martwie się o dzidziusia
OBY DO ŚRODY DO WIZYTY !
dobranoc

jeszcze dzisiaj nie lezalam... bede sie obserwowac ale czytam o tym w internecie i nie wiele wiecej wiemNiby jest tak że jak na leżąco też ci ulatują to są to wody i jak nie możesz tego powstrzymać(tak jak siku ).Ale mi jak ulatywały wody to tylko jak się podnosiłam,a w tej ciąży też mi leciało i
dziekuje!!!na leżąco też i okazało się że to ucisk na pęcherz,więc mimo swoich doświadczeń też ciężko było mi to stwierdzić.Nie wiem może inne dziewczyny mają inaczej.