Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Joasiab - ty to masz wspaniałego tego męża. Co czytam to albo się bawi z Wikusią, albo są na spacerze i sprząta byś mogła odpoczywać. Mój co prawda też to robi ale to trza dziennie gonić, gonić... bo żeby tak sam od siebie to nie. Ech...Ribi no powiedziałaś samą prawdę. Jakby mi lekarz kazał leżeć to bym sie słuchała, zresztą całą ciążę z Wiki leżałam, a teraz to już mąż i teście mi każą abym do świąt się trzymała hi hi hi Zresztą mój mąż za mnie sprząta (choć jak go nie ma to sama to robię) zakupy robi i nawet ciasto będzie piekłdobry z niego chłopak
![]()
Joasiab - ty to masz wspaniałego tego męża. Co czytam to albo się bawi z Wikusią, albo są na spacerze i sprząta byś mogła odpoczywać. Mój co prawda też to robi ale to trza dziennie gonić, gonić... bo żeby tak sam od siebie to nie. Ech...![]()
biala ale ten pan nie czyści Ci dywanu tak jak klaudoos![]()