C
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A chcesz po nosie? Ja zaciskam do stycznia a ty mi tu fluidy wysyłaszMalta to super , że już jesteście w domku :-)
rzuć fluidki na nasze dziewczynki, żeby już rodziły ;-)
szczególnie te co już mają koło 38 tygodnia
A chcesz po nosie? Ja zaciskam do stycznia a ty mi tu fluidy wysyłasz![]()

bo ja 3 razy podchodzilam do odkurzania, ale raz byla glowka tak nisko jakbym czula przez skóre no i przez to bolalo! zatem mąż wrocil, wyszedl z psem a ja myk odkurzylam, pod prysznic poszlam i leze w loziu..No... hmmm... zna się takich co i w barszczyku by pomieszali
Klaudoos - jak wychodziłam szłaś odkurzać, wróciłam znów idziesz odkurzać - to albo u ciebie się tak szybko śmieci albo ja w mig obróciłam
A właśnie - wiecie jaka jestem szczęśliwa że dotarłam do domu. Kocham mój fotel))))))))))))
Iwi10 - wszystko będzie dobrzeZajmij się czymś a mąż lada moment wróci. Rozumiem co czujesz - ja mam stres jak mój tylko za miasto wyjedzie. Ale trzeba myśleć pozytywnie
![]()