• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

acha to zielona dzisiaj:) mi zaszczepiła chętkę:) zawsze klaudoos jadła i jak przeczytałam o mandarynkach to zakodowane miałam ze to Ty:) a tu odmiana:)Rozpakowałam siatke i zjadłam kontrolnie 2 (silniejsze ode mnie niestety) i zmykam lulu bo zjem wszystko...... i pęknę chyba.
Oczka mi się zamykają...wczoraj spać nie mogłam ,a właściwie to dziś....
Gratuluję udanych wizyt:)
I dobrze ze mamusie z bejbikami juz w domkach.....
Coś mi mała napiera na szyjkę...e co ja piszę...na dziurkę:)O
Monciaa- i jak tam kochana ustały skurczybyki???
Ariska-acha...no to mi tez pewnie doczepi drugą :)
Dobrej nocy kobietki do jutra PA PA

reklama
to nie wiem bo mi też tylko palce przykładał i własnie na tej stronie co podałam jest podane ile palców wchodzi pod mostek czy coś a nie w cm:)

Mi on to zawsze metrem mierzy, teraz byłam w 33 tyg i 5 dniu i wyszło 32 cm

od 24 tygodnia mam tak , ze 1 cm mniej niż tygodni ciąży

nie wiem czy to groźne, ale mówi, że tak czasem jest

Pewnie sa dwa sposoby mierzenia- od gory palcami i od dolu centymetrami. W Angli mierza centymetrami.
Ale mysle, ze nie powinnas sie martwic. Tak jak pisalam w gabinecie lekarskim widzialam wykres i jak z wszystkim pewne odstepstwo od sredniej jest dopuszczalne. wydaje mi sie, ze wlasnie 2cm. Pewnie malenstwo jest troszke mniejsze ale na pewno w normie!

Ostatnia edycja:
Doczytałam co tam się działo u Was od południa i padam na ryjek, więc się żegnam i życzę dobrej nocki. Ja miałam okropnie męczące popołudnie bo ciągle brzuch na dole bolał jak cholera i w ogóle jakieś skurcze mnie nawiedzały, teraz jest już troszkę lepiej, ale jeszcze coś się dzieje, mam nadzieję że zasnę. Nie mam w domu nospy, a tak to bym sobie łyknęła. Dobranoc!
To jeszcze dawka humoru przed snem:
Kobieta w ciąży a mąż wiecznie napalony...to w kuchni...to w łazience...kobieta juz na porodówce a on jeszcze ją "dorwał"...
DZiecko sie urodzilo...podrosło.. podchodzi do ojca...i zaczyna go walić palcem w czoło i pyta: fajnie? fajnie?

Pewnie sa dwa sposoby mierzenia- od gory palcami i od dolu centymetrami. W Angli mierza centymetrami.

u mnie też tak robi, sprawdza palcem a potem od dołu mierzy metrem....
i tyle

Ale jak by to było groźne to by mnie skierował do szpitala...
widocznie nie jest
mam dzwonić o każdej porze dnia i nocy jak się będzie coś działo..
na razie nie czuję, żeby było coś niepokojącego

DOBRANOC KOCHANE:-)
śpioch ze mnie ostatnio ale trzeba odespać gorsze dni:-(
jutro chcialam na spowiedź bo ostatni dzień i wizytkę mam u gina, zobaczymy co mi powie...

Claudia ja myślę że poprostu taki twój urok i że brzuszek masz niżej poprostu. To tak samo jak z obniżaniem się brzucha jednej przed porodem obniży się tak że będzie miała między kolanami a innej nic się nie zmieni i oba przypadki bedą w normie;) wiadomo tak jak kobieta różna tak i dziecko jest inne. A może poprostu twój misiek jest niżej i dlatego brzuch jest trochę niżej

reklama
Claudia ja myślę że poprostu taki twój urok i że brzuszek masz niżej poprostu. To tak samo jak z obniżaniem się brzucha jednej przed porodem obniży się tak że będzie miała między kolanami a innej nic się nie zmieni i oba przypadki bedą w normie;) wiadomo tak jak kobieta różna tak i dziecko jest inne. A może poprostu twój misiek jest niżej i dlatego brzuch jest trochę niżej
dokladnie..moja kolezanka do 8mca chodzila duzo, w ogole nie odpoczywala i miala b.nisko brzuch, lekarka opowiedziala ze ma wiecej lezec, mimo 8mca brzuch nie opadl nizej a lekarz powiedziala, ze to glownie dzieki temu.. a z tego co ja pamietam ty prawie w ogole nie lezalas tylko sprzatalas codziennie:) moze to miec tez jakis zwiazek..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry