• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

A mi coś net co chwila się rozlącza...jeżdża z tp...znów jakieś usterki...ech
JUz nie mam miejsca na karcie na wpisywanie wizyt....full.ciekawa jestem gdzie mi zapisze poniedziałkową ...o ile dotrwam

Ja sie śmiałam z lekarzem że jestem już ponad limit bo brakło miejsca ;) położna mi doczepiła 2 kartę hehe i mogę jeszcze z 10 wizyt zaliczyc heheh

reklama
Ja sie śmiałam z lekarzem że jestem już ponad limit bo brakło miejsca ;) położna mi doczepiła 2 kartę hehe i mogę jeszcze z 10 wizyt zaliczyc heheh

Ja 3 stycznia idę na wizytę i mam też ostatnią rubrykę w karcie..
kurczę , chyba też mi coś tam doczepi gin, bo wątpię, żeby to była ostatnia wizyta

powinnam dostać kartę stałego klienta i zniżki na USG chyba :-D

witam wieczorkiem
moja ginka sprawdza mi dno macicy jakoś ile palców jej wejdzie pod biust (???), ale nie podaje szczegółów, więc zakładam, że jest ok :-)
malta - super, ze już jesteście w domku! Ale ten twój Wiktorek ślicznyyyyy :tak: jeszcze raz gratulacje!
moncia - moze faktycznie to tylko nerwy tak działają na ciebie.... albo dzidzia uciska ci na żołądek?
iwi - mam propozycję: my będziemy trzymać kciuki za bezproblemowy i szybki powrót twojego męża, a ty sie nie denerwuj, tylko się ciesz, ok?
damqelle - mistrzyni ciętego dowcipu :-D chylę czoła
blondi - najważniejsze, że ten paskudny śmierdzący Zuber okazał się skuteczny :-) jutro może będzie już całkiem dobrze

fajnie, że z wizyt same dobre wieści :-) oby tak dalej

Ja dziś wcześniej wymiękam i zmykam do wyrka, bo miałam dziś mały spacer (niby przymusowy, ale na własne życzenie, bo się wkurzyłam na M) i teraz mnie wszystko boli.

W ogóle mam wrażenie, że praktycznie cały czas mam twardy brzuch, a nic takiego nie robie... Możliwe to? Wzięłam nospe, ale nie czuję różnicy :-(

Acha, i ponawiam pytanie o pas ciążowy - czy któraś z was używała?

Życzę spokojnej nocki, a rano dobrego humoru i niespuchniętych i niemdlejących rączek i nóżek. Papa

to jest w cm. Tylko norma jest mniej wiecej tyle ile cm. Mierzy sie metrem od gory macicy(czyli dna:) do kosci lonowej czy jakiejs tam. Mi zawsze przyklada metr. W 34 mialam 33,5cm a w 36 mialam 36cm. A moj brzuch jest wielki- naprawde.

reklama
Arisko - moja połozna mierzyła mi centymetrem dno macicy i pamietam podała w cm i podobno 1cm to 1 tydzien ciaży, mi się zgodziło z tyg ciązy jak mi podała ile ma centymetrów moja macica:-)

Ribi - nie pije mleka :-) podobno nie wolno:-)

WITAMY MAMUSIE Z DZIECIĄTKAMI, CUDOWNE ŚWIETA PRZED WAMI :-) GRATULACJE I POWODZENIA!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry