• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

a ja jestem szczesliwa- malzon zadzwonil, ze wzial jutro wolne!!!!! by mi pomoc! no niespodziewałam sie tego po nim:)

zatem jak wroci to wychodzi z psem i jedzie po reszte zakupow, bo brakuje mi kilka rzeczy, a w osiedlowych nie ma;/

reklama
Hej dziewczynki. Ja się witam i zmykam. U mnie noc do niczego znów się obudziłam o 3 i do 5 nie spałam. A na dodatek zaczął mi wychodzić ostatni ząb mądrości (w wieku 30 lat) jakby nie mógł zaczekać kilka miesięcy. Więc do niczego jestem. A na dodatek czekam na znajomych bo przyjechali z Anglii i wpadną z wizytą. Doczytam Was i idę do garów. ;-)

AsiaK - trzymaj się kochana, na pewno będzie dobrze, musi być. I nie czytaj informacji na necie bo to do niczego dobrego nie prowadzi.

a mój mąż chodzi nerwowy....przez ten cholerny kredyt. Powiem Wam nigdy nie korzystajcie z usług Open Finanse....porażka. Alee ja jestem dobrej myśli:)

Za chwilę mężuś wróci z pracy, pojedzie po choinkę i ryby i wieczorkiem będę ubierać choinkę a on skręcać pokoiki w pokoju Maciusia:)

monciaa- zadna filozofia z tymi pieczarkami- poprostu smazysz pokrojone pieczary, i potem na pokrojone kawalki ryby (usmazone ) przykrywasz pieczarkami:) podaje sie na cieplo..
a ryba po grecku- smazysz kawalki rybki (ok 1kg)(najlepiej samkuje dorsz, ale czesto sie robi mintaja- filety) a w rondelku- (potarte na tarce o duzych oczkach, a cebula w kostke)3 duze marchwie, 2 cebule, 1 maly seler, 2 pietruszki- troche oleju i dusisz pod przykryciem dodajesz pieprz caly, lisc laurowy, przyprawiasz.. mozesz polac na koniec troszke sokiem z cytryny+ troszke cukru- do smaku i do tego 3 lyzki przecieru, mieszasz..
kladziesz warstwami w miseczce ryba, farsz, ryba, farsz...

Witam Was.

Ale napisałyście dużo...Robicie takie pyszności na święta no i macie tyle siły żeby to wszystko upichcic,podziwiam.

Chciałabym zapytać boli mnie dół brzucha ale nie tak jak na okres tylko tak mnie co jakiś czas jakby ściśnie i puści(nie wiem jak to wytłumaczyć ale tak czuję) nigdy tak nie miałam nie wiecie co to może być?

Hej Laski ja na chwileczkę bo nie chce mi sie patrzyc w kuchni jak zabijają karpie:(:(bllleee

Ja w poniedziałek miałam wizyte, malutka wazy 2,730 kg
MOj K nie umiał jej zobaczyc w monitorze xd hehe

jeszcze jedna wiadomośc to to że szyjka jest nisko czy cos takiego i ze do terminu raczek nie dochodzę;)
mam tylko nadzieje ze malutka nam na swięta niespodzianki nie zrobi nie chciała bym spędzic swiat w szpitalu:((

Syla29-
Ja tez tak mam nieraz tak długo ściska ze nie moge pozycji zmienic:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A oto nasza choinka, malutka, ale starczy
za 3 lata chcemy kupić dużą do sufitu może nawet :tak:

widzę że u Was gotowanie świąteczne,
ja napiszę tak - my NIC nie robimy bo w Wigilię jesteśmy u teściowej i wracamy w pierwszy dzień świat do domku, znając życie teściowa nam naszykuje tyle jedzenia , że potem tego nie zjemy..
tak było w zeszłym roku....więc po co dla 2 osób wyżerkę robić??
Całą resztę świąt będziemy sami.
A tak to w Boże Narodzenie zrobimy normalny obiad i już:tak:

reklama
i ja się witam!
miałam intensywny dzień: umyłam szafę u Ali, łazienkę i poprasowałam milion par spodenek, sukienek bluzeczek i innych śliczności :-)
mam dosyć na dziś wiec już tylko leżę i odpoczywam.
powiem Wam że jak czytam o tych smakołykach to też się doczekać wigilii nie mogę, ja piekę tylko babkę, bo święta poza domem a i pewnie na wynos dostaniemy :-)
miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry