• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczen 2011

reklama
klaudoos i martusia dziewczynki a może wrzuććcie te przepisy na odpowiedni wątek. Bo tutaj nam zaginą,a ja z przyjemnością po świętach bym zrobiła sobie te jajeczka i rybkę z pieczarkami....

Ogólnie żałuje, że wątek gotowanie + nasze prace ręczne został połączony bo teraz jest problem z odnalezieniem przepisu....ale siła wyższa:)

klaudoos i martusia dziewczynki a może wrzuććcie te przepisy na odpowiedni wątek. Bo tutaj nam zaginą,a ja z przyjemnością po świętach bym zrobiła sobie te jajeczka i rybkę z pieczarkami....

Ogólnie żałuje, że wątek gotowanie + nasze prace ręczne został połączony bo teraz jest problem z odnalezieniem przepisu....ale siła wyższa:)

No tak ale jakby nie było to gotowanie to też ręczna robota....
a z resztą jak wszystkie urodzą już to będzie można kilka wątków usunąć....

Claudia- no świetna choineczka:)

Moj mąż będzie jutro ubierał żywą choinkę, a dzis dekoracje przygotuje:) Jeszcze zmielimy kapuchę na kapuśniaczki, a jutro sosik tatarki do paszteciku i szyneczki mężuś zrobi:)

A ja może jakąs sałatkę jeszcze zrobię oprócz takiej warzywnej:) A resztę niech sobie zrobi teściowa...

A my juz po degustacji serniczka, super wyszedł:) Pychotka, teraz trzeba schować przed łasuchami, żeby do świąt zostało:)

Klaudoos- a Ty robisz schabik swój na ten chlebek? Może rzuciłabyś przepis?
ja robie na czuja:) ale wkleje w watku kulinarnym co i jak..

Ribi wrzucę nie ma sprawy:) tylko jak sama dla siebie teraz zrobię na swieta bo tak to na ''oko '' wszystko a tak jak będę robić to czas duszenia i proporcje zwrócę uwagę specjalnie:) bo tak mniej więcej.... no to nie zawsze wiadomo ile:) a ja juz na to uwagi nie zwarcam bo małz uwielbia i często robię(wszystkie imprezy i bez okazji)
Mi tez szkoda ze połączone te wątki bo mieszają się kuchenne cuda z cudami damqelle i innych dziewczynek...a tak to osobno było ok:)

przyjechała już komoda!!!! :-D (jakość zdjęcia kiepska, bo z komórki)
Zdjęcie0104.jpg
teraz tylko ją ustawić i zapełnić ciuszkami.
A królik praktycznie gotowy, czekam tylko na M, żeby zrobić degustację. Ciekawe czy mu zasmakuje...
Jeszcze siostra przywiozła mi prawdziwą robioną wiejską kiełbaskę na święta :-)

modlicha, ookatkaoo - cieszę się, ze na wizytach ok
malutka... - na ból gardła bardzo dobre jest Tantum Verde i spokojnie można w ciąży

Walduś właśnie podjechał, więc zmykam tymczasem.

Witam Was Mamuśki:-)

Nie odzywam sie prawie, ze wzgledow oczywistych, ale staram sie podczytywać co tam u Was:-)

Widze (czytam) że na razie przestój w udziale styczniówek na rzecz przyrostu naturalnego.

Dzisiaj nasz Wiktorek został oficjalnie - obywatelem naszego kraju- zarejestrowalismy go w usc:-)

Kochane mam pytanko do mamuś karmiących swoje dzidzie butlą: CZy poza mlekiem zastępczym podaje sie jeszcze takiemu maluchowi coś do picia? Wode, herbatke z kopru? I co ile taki maluch musi jeśc? Mój domaga sie co 2-3 godziny.

Dzisiaj mija trzecia doba od porodu a ja nie mam pokarmu:-( Jestem podłamana ale musze jakos działac i podaje niunkowi NAN1.

Nie mam pojecia o karmieniu butlą bo poprzedni syn uwazal tylko cyca i nie bylo takich problemow:-(

reklama
przyjechała już komoda!!!! :-D (jakość zdjęcia kiepska, bo z komórki)
Zobacz załącznik 311363
teraz tylko ją ustawić i zapełnić ciuszkami.
A królik praktycznie gotowy, czekam tylko na M, żeby zrobić degustację. Ciekawe czy mu zasmakuje...
Jeszcze siostra przywiozła mi prawdziwą robioną wiejską kiełbaskę na święta :-)

Walduś właśnie podjechał, więc zmykam tymczasem.

Komoda super, wygląda na pojemną :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry