martusia29
Fanka BB :)
I pozytywne myslenie:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej kochane
Mąż wyprosił u Pani ordynator i w Wigilię puszczą go na 3-4 godzinki do nas.
Jutro do południa jadę do rodziców i zostanę tam chyba do końca roku bo po co same z dziewczynkami mamy siedzieć w domu.
Ja mam od dwóch godzin skurcze, wzięłam z pół godziny temu 2 nospy i mam nadzieję, że szybko przejdzie bo już mnie wszystko boli. Jak jeszcze będzie dłużej tak bolało to wleję sobie do wanny ciepłej wody, może to pomoże.

moj maz zapytal sasiadke- zaraz po porodzieja się tak cieszę na tego cycka)) Dla mnie to najprzyjemniejsze uczucie świata
Malta - mój Tymonek był na NAN hipoalergicznym i jak dobrze pamiętam nic dodatkowo mu nie dawałam. Od 1 miesiąca życia jest chyba koperek tylko, ale jeśli ciągnie systematycznie z butli to nie powinnaś się martwić. Ewentualnie poradź się położnej która cię odwiedza.
Herbatki do dopijania pomiędzy mlekiem podaje się raczej latem gdy gorąco i maluszkom chce się pić