reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczen 2011

katka te bóle mogą acz wcale nie muszą oznaczać, że dziś urodzisz, niektóre z nas mają takie od paru tygodni i nic;/ ale jeśli to jest już to nie przejmuj się i nie bój dasz radę:))

reklama
słuchajcie ćmi mnie w podbrzuszu i do tego mam jakieś skurcze ale delikatne....nie wiem czy to już ... ale spoko chyba jednak zacznę robić te oponki:)

Własnie przygotowałam pokój dla maluszka...przebrałam pościel....i przygotowałam ciuszkki dla małego na wyjście.....

idę działać na kuchni....

słuchajcie ćmi mnie w podbrzuszu i do tego mam jakieś skurcze ale delikatne....nie wiem czy to już ... ale spoko chyba jednak zacznę robić te oponki:)

Własnie przygotowałam pokój dla maluszka...przebrałam pościel....i przygotowałam ciuszkki dla małego na wyjście.....

idę działać na kuchni....

ja bym pewnie pomyślała że to TO:-) w razie czego policz co ile są skurcze...

Dziewczyny wy mnie nie stresujcie tymi biorytmami bo mi wychodzi ZEROWY dopiero na 29.01 :szok::szok::szok: a ja już chodzę jak wielka, ciężka słonica;-)
jeszcze Ribi tu zaczyna straszyć że się na porodówkę wybiera a miałyśmy się spotkać:-)

A tak trochę z innej beczki, powiedzcie mi czy wy płacicie za KTG?? Bo ja się dowiedziałam od znajomej że jak ona jeździła na KTG to płaciła 30 zł :szok:

I jeszcze jedno, macie może kontakt z ariską? bo dawno nic nie słychać co u niej no chyba że przegapiłam gdzieś jakiś post.

moja choina rozebrana, no prawie, zostały światełka ale to niech M. jutro się z tym szarpie.

Muszę zagonić Filipciucha do składania ukochanych zabawek przed snem. Najgorsze co może być w życiu mojego dziecka od czasu świąteczno-urodzinowego. ;-):rofl2:

Ribi dawaj znać ajby się rozkręcało. :-)

madzia - ja mam ktg za darmo... co wizytę od 32 tc
no własnie - ariska dawno się nie odzywała...

ide oglądać filmik z małżem :-)

reklama
Claudia - jaki Twój Michaś śliczny, zachwyciłam się :-)

Ja po wizycie. Ostatniej. Na wejściu: Pani tu już miało nie być... ;-)
Jak się nie rozdwoimy do poniedziałku, to wędrujemy do szpitala...

Ale nadal nie wygląda na to, żebyśmy się mieli rozdwoić... :-D

A Wy tu - widzę - snujecie jakieś plany porodowe na jutro? :-D Też mi się podoba ta data :-D
Ale moje młode chyba się nie zna na kalendarzu ;-)

Do góry